Στο βασίλειο της κουμπαροκρατίας

Αποφασίσαμε να ξετυλίξουμε το κουβάρι των συμφερόντων και κουμπαράτων στο βασίλειο του Κουτσοκούμνη και τα όσα προκύπτουν επιβεβαιώνουν τις υποψίες και απόψεις των ποδοσφαιρόφιλων. Με αφορμή την εξωφρενική απόφαση της δικαστικής επιτροπής αλλά και την αυριανή καθοριστική συνεδρία του εφετείου ψάξαμε να βρούμε πιθανές συνδέσεις μεταξύ των ατόμων που αποτελούν τα δυο σώματα. Προκύπτουν λοιπόν το εξής ενδιαφέροντα:

Ο γιος του Προέδρου του Εφετείου έχει για νονό τον πατέρα του Προέδρου της Δικαστικής, τον Γιώργο Κορφιώτη! Παράλληλα ο γιος του Προέδρου του Εφετείου είναι πρώτος κουμπάρος με τον Θανάση Κορφιώτη, Πρόεδρου της Δικαστικής!

Ο Θανάσης Κορφιώτης, έχοντας για θείο, νονό και συνέταιρο τον Κυριάκο Κούσιο (πρώην πρόεδρο της Ανόρθωσης), δεν είχε κανένα πρόβλημα να δημοσιεύσει με θρασύτητα αλλά και με υπερηφάνεια μέσω facebook τον αντιαποελισμο του αμέσως μετά την απόφαση της δικαστικής.

Πως και σε τι βαθμό μπορεί αυτό το γαϊτανάκι κουμπαράτων και συγγενιών μπορεί να επηρεάσει την κρίση και αντικειμενικότητα του προέδρου του εφετείου;

Άτομο που γνωρίζει πολύ καλά πρόσωπα και καταστάσεις ήταν απόλυτο στην άποψη ότι «ο Κυριακίδης δεν πρόκειται ποτέ να πάρει μια νομική απόφαση που πλήττει το κύρος του Κορφιώτη ως νομικού».

Εμείς αναμένουμε με αγωνία τη στάση όλων στο αυριανό εφετείο.

Σ.Σ: Νομικοί και γνώστες της αγοράς αναφέρουν ότι το δικηγορικό γραφείο του Χάρη Κυριακίδη αντιπροσωπεύει την ασφαλιστική εταιρεία Μινέρβα (συμφερόντων Κουτσοκούμνη) σε πάρα πολλές υποθέσεις. Επίσης το Δικηγορικό γραφείο του Χάρη Κυριακίδη, έχει ως γραφείο επίδοσης στην Λευκωσία το Δικηγορικό Γραφείο του Κορφιώτη και αντίστροφα!

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!