Στο ΓΣΖ ο τελικός

Η διοίκηση Πετρίδη αποφάσισε ότι τα συμφέροντα του ΑΠΟΕΛ εξυπηρετούνται καλύτερα με το να πραγματοποιηθεί ο τελικός κυπέλλου στο ΓΣΖ. Μπορεί λοιπόν να υπήρξε σκέψη για να δεχτούμε να πραγματοποιηθεί ο αγώνα της 20ης Μαΐου στο Τσίρειο αλλά μετά από ώριμες και σωστές σκέψεις επικράτησε η επιλογή του ΓΣΖ. Οι οργανωμένοι αλλά και οι γνωστοί-άγνωστοι που ζητούσαν επιτακτικά και για τους δικούς τους λόγους το Τσίρειο πρέπει να σεβαστούν την απόφαση της διοίκησης και να λειτουργήσουν με τρόπο που να επιβεβαιώνουν ότι πάνω από όλους είναι ο ΑΠΟΕΛ. Μετά από την απόφαση αυτή η ΚΟΠ θα διευθετήσει τις σημαντικές λεπτομέρειες που αφορούν το διαδικαστικό μέρος. Σημαντικό ρόλο θα πρέπει να επιτελέσει και η Αστυνομία έτσι ώστε να λειτουργήσει προληπτικά με στόχο ο αγώνας να αρχίσει και να τελειώσει χωρίς παρατράγουδα.

Σχετική ανακοίνωση της εταιρείας ΑΠΟΕΛ αναφέρει τα εξής:

Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ «ΔΗΜΟΣΙΑ» ΛΤΔ ενημερώνει ότι μετά την χθεσινή σύσκεψη στα γραφεία της ΚΟΠ μεταξύ της Ομοσπονδίας και εκπροσώπων του ΑΠΟΕΛ και της ΑΕΛ, είχε δοθεί το δικαίωμα στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΠΟΕΛ να αποφασίσει για το που θα διεξαχθεί ο τελικός κυπέλλου, με επιλογές το Τσίρειο Στάδιο και το ΓΣΖ Λάρνακας.

Αφήσαμε ανοικτό το ενδεχόμενο του Τσιρείου Σταδίου αφού θεωρήσαμε εκ πρώτης ότι ως γήπεδο προσφέρεται καλύτερα ώστε να φιλοξενήσει μια γιορτή του ποδοσφαίρου όπως είθισται και πρέπει να είναι ένας τελικός κυπέλλου.

Μετά από συζήτηση μεταξύ των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας και αφού πάρθηκε σοβαρά υπόψη η παράμετρος της ασφάλειας των φιλάθλων αλλά και το ότι η ουδετερότητα του γηπέδου δεν εξασφαλίζει αγωνιστικό πλεονέκτημα σε καμιά από τις δύο ομάδες, αποφασίστηκε όπως συναινέσουμε με βάση και την σχετική προκήρυξη του Κυπέλλου, στο να διεξαχθεί ο τελικός μεταξύ ΑΠΟΕΛ-ΑΕΛ στο ΓΣΖ Λάρνακας. Λεπτομέρειες για την διεξαγωγή του αγώνα θα ανακοινωθούν μετά από τις οργανωτικές και αστυνομικές συσκέψεις.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!