ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ

Το πιο κάτω κείμενο στάληκε από επισκέπτη του apoel.net τον οποίο ευχαριστούμε ιδιαίτερα:

Έχουμε ξεφύγει εντελώς πλέον και κάτι μου λέει πως ακόμη δεν φτάσαμε την κορυφή του παγόβουνου. Τίποτα δεν είναι τυχαίο δυστυχώς και όποιος πιστεύει πως το μίσος αυτό μεταξύ των δύο οπαδών προέρχεται από οπαδικά αισθήματα και μόνο πλανάται πλάνην οικτράν.

Είναι ξεκάθαρο πως οι οπαδοί της ομόνοιας ενεργούν με τις ευλογίες του κόμματος στο οποίο υπάγονται. Είναι επίσης ξεκάθαρο πως το ίδιο δεν ισχύει για τους οργανωμένους (μόνο αυτούς και το τονίζω αυτό) οπαδούς του ΑΠΟΕΛ αφού ουδεμία σχέση έχουν τα πιστεύω τους με την πολιτική του κόμματος που διάφοροι προσπαθούν να τους εντάξουν.

Το θέμα κύριοι είναι καθαρά πολιτικό και τίποτα άλλο. Αυτό φταίει και μην ψάχνετε αλλού τα αίτια. Έχουμε φτάσει πλέον στα άκρα και είναι καιρός να το συνειδητοποιήσουν αυτοί που διαχειρίζονται τις τύχες αυτού του τόπου. Όλοι διερωτούνται γιατί τα τελευταία χρόνια. Γιατί πολύ απλά, ειδικά μετά το σχέδιο Ανάν, υπάρχει μια έντονη επιθυμία να λυθεί το Κυπριακό με οποιοδήποτε κόστος και αυτό είτε το θέλουμε είτε όχι μας φέρνει αντιμέτωπους με πολύ δυσάρεστες συνέπειες. Το γεγονός αυτό από μόνο του δημιούργησε δύο άκρα τα οποία δεν υπήρχαν πριν 5-10 χρόνια. Παλιότερα αριστεροί και δεξιοί φώναζαν μαζί «Έξω οι τούρκοι από την Κύπρο». Σήμερα οι ακραίοι αριστεροί ακολουθούν, σαν πρόβατα την γραμμή του κόμματος που δεν είναι άλλοι από την επαναπροσέγγιση και την επανένωση των δύο κοινοτήτων (από κρατική οντότητα μας μετέτρεψαν σε κοινότητα) και οι δε δεξιοί έχουν μοιραστεί αφού οι μισοί ακολουθούν την τακτική του Αναστασιάδη που δεν διαφέρει και πολύ με τον Χριστόφια και οι υπόλοιποι παραμένουν πιστοί στα πιστεύω των προγόνων μας, για μία πατρίδα ανεξάρτητη μεν αλλά τουλάχιστον ελληνική και χωρίς μεταλλάξεις σε θεμελιώδη στοιχεία που μας έκαναν αυτό που είμαστε σήμερα. Αυτό το κομμάτι του κυπριακού ελληνισμού δυστυχώς κινδυνεύει να χαρακτηριστεί γραφικό και κατηγορείτε ως ακραίο και πως ζει σε μια ουτοπία….και ακόμα φανταστείτε να μιλούσαν και για Ένωση, εκεί να δείτε τι θα τους έλεγαν.

Όπως προανέφερα πριν μερικά χρόνια αυτά τα γεγονότα δεν υπήρχαν. Σίγουρα όχι σε τέτοιο βαθμό τουλάχιστον. Γιατί άραγε;; Τι άλλαξε σε αυτά χρόνια. Μήπως η κυβέρνηση;; Μήπως αυτοί που έκαναν τα πάντα για να ανέβουν εξουσία συμπεριφέρονται λες και όλοι και όλα τους ανήκουν:; Μήπως με την απάθεια της, την κάλυψη που προσφέρει επιλεκτικά σε συγκεκριμένα άτομα, προκαλεί την αντίδραση των υπολοίπων;; Είναι γνωστό ότι η δράση φέρνει αντίδραση και όσο το πολιτικό σκηνικό παραμένει το ίδιο προβλέπω (μακάρι να έχω λάθος) ότι θα σύντομα θα έχουμε και νεκρό.

Δεν μπορώ να μην ρίξω ευθύνες στη σημερινή κυβέρνηση για όλα αυτά τα γεγονότα. Με την μεροληπτική στάση της δηλώνει ξεκάθαρα πως είναι εδώ μόνο για τους ψηφοφόρους της και όχι για όλους τους Ελληνοκύπριους. Δεν εξηγείτε αλλιώς η απουσία της όλο αυτό το διάστημα. Έγινε τόσος ντόρος και φασαρία για τις σημαίες μας, τα εθνικά μας σύμβολα, για συνθήματα αυτονόητα και ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΕΣΤΩ ΤΥΠΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΔΕΝ ΒΓΗΚΑΝ ΝΑ ΠΟΥΝ. Πως να μην υποψιαστώ εγώ μετά πως δεν βάλανε και αυτοί το χεράκι τους στην όλη υπόθεση;; Για να είμαι εντελώς ειλικρινής οι ευθύνες πέφτουν σε όλη την πολιτική ηγεσία γιατί όπως προανέφερα ΟΛΟΙ έχουν την ίδια γραμμή στο κυπριακό πρόβλημα και όλοι λειτουργούν με τα ίδια προσωπικά τους συμφέροντα.

Με αυτές τις πράξεις των «ηγετών» μας φτάσαμε στο σήμερα να έχουμε δύο άκρα μεταξύ των νέων μας. Φτάσαμε να κάνουμε δύο διαδηλώσεις για τις θλιβερές επετείους. Η μία στα γήπεδα με κυπριακές σημαίες και κουμουνιστές τραγουδιστές, για να το διασκεδάσουμε ρε παιδί μου, αλλά και φυσικά για να βγάλουμε από το μυαλό του 15χρονου εικόνες όπως συρματοπλέγματα και οδοφράγματα. Να τον πείσουμε δηλαδή με το ζόρι πως δεν υπάρχουν, είναι όλα στη φαντασία του. Η άλλη με ελληνικές σημαίες, στα οδοφράγματα αλλά και με συνοδεία αστυνομίας (μυστικής και μη).

Έβλεπα ειδήσεις και εκεί που αναφερόταν στο θέμα αυτό, τόνιζε πως «διαδήλωσαν οι νεολαίοι μας στα γήπεδα, ειρηνικά με μουσικές αλλά και κάποιοι άλλοι στα οδοφράγματα φωνάζοντας ενάντια στην ομοσπονδία όπου τους διέλυσε γρήγορα η αστυνομική δύναμη!!!»…Δηλαδή πλέον εάν διαδηλώνεις ενάντια στη λύση που θέλουν όλα τα κόμματα δεν πρέπει να το λες, ούτε να ακούγεσαι. Και ρωτώ πώς να μην έχουμε φανατισμό μεταξύ των νέων αφού αυτό μας γεννούν οι ίδιοι οι ηγέτες του λαού, για καθαρά προσωπικά, κομματικά τους συμφέροντα.

Δημιουργήσατε δύο πόλους κύριοι πολιτικοί και οι συνέπειες των πράξεων βαραίνουν εσάς και μόνο εσάς. Τα κάνατε θάλασσα και όλα αυτά στο βωμό της καρέκλας και του βολέματος.

Και η υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο ήταν που βγήκατε όλοι μετά τα γεγονότα της Κυριακής, πολιτικοί και δημοσιογράφοι να θυμηθείτε ότι έχουμε κατοχή και ότι ο εχθρός είναι απέναντι!!!!!! Προσπαθώ και εγώ να καταλάβω για ποιον εχθρό μιλάτε τελικά…

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!