Στο θάλαμο οι ανανεώσεις

Μπορεί σε δυο μήνες να τελειώνει η χρονιά και αρκετοί παίκτες της ομάδας μας να νιώθουν αβέβαιο το μέλλον τους αλλά αυτό είναι κάτι με το οποίο πρέπει να συμβιβαστούν. Η διαδικασία ανανέωσης συμβολαίων «πάγωσε» τον Δεκέμβριο όταν έγιναν οι συμφωνίες με Αμορίν, Σέρτζιο και Βινίσιους. Ήταν μια περίοδος όπου έγιναν επαφές και με άλλους παίκτες με πιο χαρακτηριστική περίπτωση αυτή του Σιέρινταν με τον οποίο υπήρξε σημαντική οικονομική διαφορά. Αυτό που έχει γίνει ξεκάθαρο στους παίκτες από πλευράς διοίκησης είναι ότι δεν θα ανοίξει ο κύκλος διαπραγματεύσεων με όσους λήγουν τα συμβόλαια. Παρά το οποιοδήποτε άγχος δημιουργεί η απόφαση αυτή όλοι όσοι ανήκουν στην κατηγορία των παικτών που λήγουν τα συμβόλαια τους πρέπει να μπορέσουν να επικεντρωθούν στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις.

Η κατάκτηση του πρωταθλήματος και η συμβολή που θα έχουν οι παίκτες ακόμα και αυτή τη διμηνία θα παίξει ρόλο στην απόφαση της διοίκησης και του προπονητής όσον αφορά το μέλλον τους στον ΑΠΟΕΛ. Είναι για αυτό που οι Γκόμες, Σιέρινταν, Τζιμπούρ, Χαραλαμπίδης και όλοι οι άλλοι που μένουν ελεύθεροι θα πρέπει να προσπαθήσουν ακόμα περισσότερο.

Κάθε περίπτωση έχει τις δικές της ιδιαιτερότητες αλλά το κοινό συμφέρον προστάζει την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Εξίσου σημαντική παράμετρος είναι και το οικονομικό αφού είναι κοινή παραδοχή ότι το payroll της ομάδας είναι αφύσικα ψηλό και σε βαθμό που θέτει σε κίνδυνο τη βιωσημότητα της εταιρείας ΑΠΟΕΛ.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!