Στο Παραλίμνι σε τεντωμένο σχοινί

Η υπόθεση Αλμέιδα και η απόφαση για πώληση του Βραζιλιάνου επισκίασε ακόμα και τον πρώτο αγώνα της ομάδας μας. Θυμίζουμε λοιπόν ότι απόψε ξεκινά το πρωτάθλημα και η ομάδα είναι ήδη στημένη στον τοίχο. Αυτή είναι η πικρή και άδικη πραγματικότητα αφού ο αποκλεισμός σοκ από την Μπακού σε συνδυασμό με το όλο σκηνικό που έχει δημιουργηθεί αναγκάζει τους παίκτες και την τεχνική ηγεσία να λειτουργούν κάτω από αφόρητη πίεση. Η νίκη σε μια έδρα που παραδοσιακά αντιμετωπίζουμε πολλά προβλήματα είναι μονόδρομος αφού μόνο έτσι θα ηρεμήσουν (προσωρινά τουλάχιστον) τα πνεύματα. Τα αγωνιστικά δεδομένα είναι επίσης δύσκολα αφού η ομάδα πάει στο Παραλίμνι χωρίς τον Μοραίς και χωρίς να βρίσκεται στην καλύτερη της κατάσταση. Ο Πορτογάλος όπως είναι γνωστό θα απουσιάσει λόγω τιμωρίας ενώ ούτε οι Ζουέλα και Σολάρι είναι στη διάθεση του προπονητή. Εικάζεται ότι  θα υπάρξουν αρκετές αλλαγές λόγω και της αποκαρδιωτικής εμφάνισης της ομάδας την Πέμπτη, οπότε δύσκολα μπορεί κάποιος να μπει στο μυαλό του ούτως ή άλλως απρόβλεπτου Γιοβάνοβιτς.

Το πιο πιθανό σενάριο είναι να δούμε τον Καρυπίδη για πρώτη φορά βασικό δίπλα από τον Βάσκο και τον Σόουζα να παίρνει θέση δίπλα από τον Πίντο. Το ρίσκο να δούμε δυο νεοφερμένους στο αρχικό σχήμα σε έναν τόσο καθοριστικό αγώνα είναι τεράστιο, για αυτό θεωρούμε απίθανη την παρουσία του Τζιόλη, έστω και αν το τελευταίο μας απόκτημα είναι στην αποστολή.

Η νέα αμυντική γραμμή που θα δούμε στο Παραλίμνι θα περιλαμβάνει και τον Σολωμού στο δεξί άκρο της άμυνας ενώ δεν πρέπει να ξαφνιάσει κανέναν αν ο Πάρτο επιστρέψει κάτω από τα δοκάρια. Ερωτηματικό υπάρχει και για το ποιος εκ των Ατόρνο ή Μπουντιμίρ θα αγωνιστεί στην κορυφή της επίθεσης. Ο Κροάτης λόγω και της ανυπαρξίας της υπόλοιπης ομάδας χάθηκε στους δυο τελευταίους αγώνες, ενώ το ότι η ομάδα παρουσιάζεται τουλάχιστον πιο κινητική με τον Ατόρνο δίνει προβάδισμα στον Παραγουανό.

Ανεξαρτήτως προσώπων το ζητούμενο για την ομάδα είναι να βρει τις ψυχικές και αγωνιστικές δυνάμεις να αντιδράσει σωστά και να αρχίσει νικηφόρα το πρωτάθλημα.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!