Στο περιθώριο η περίπτωση Τζιμπούρ

O Τζιμπούρ είναι παικταράς αλλά επικύνδυνος σε όλα τα άλλα για αυτό και δεν έχει καταφέρει να στεριώσει οπουδήποτε, ούτε καν στον Ολυμπιακό. Τα τερτίπια του Αλγερινού επιβεβαιώνονται και στο στάδιο των διαπραγματεύσεων με την ομάδα μας αφού εδώ και εβδομάδες παίζει ή καλύτερα παιζότανε ένα παιχνίδι αναμονής και διαπραγματεύσεων με τον Τζιμπούρ να διαβεβαιώνει για πολλά και διάφορα. Στα λόγια. Το πάθημα της περίπτωσης Ντε Βινσέτι έγινε μάθημα στους υπεύθυνους προγραμματισμού που έστω και με καθυστέρηση αντιλήφθηκαν ότι δεν πρέπει να εναποθέτουν σοβαρές ελπίδες στον Τζιμπούρ. Είναι για αυτό που από χτες έχουν εντατικοποιηθεί οι διαπραγματεύσεις με δυο άλλες περιπτώσεις παικτών.

Ο χρόνος πιέζει και η απόκτηση ενός επιθετικού είναι παραπάνω από επιβεβλημένη. Πρόκειται για τον παίκτη που θα πρέπει να έχει καταλυτική παρουσία στον τρίτο προκριματικό βοηθώντας τον ΑΠΟΕΛ να περάσει στον επόμενο γύρο.

Όπως προδιαγράφονται λοιπόν τα δεδομένα η περίπτωση Τζιμπούρ περνά στο περιθώριο. Ας ελπίσουμε ότι κάθε εμπόδιο είναι για καλό αφού είναι τουλάχιστον αισιόδοξη η άποψη ότι ένας τόσο δύσκολος χαρακτήρας θα μπορούσε να ταιριάξει στον ΑΠΟΕΛ.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!