Στο σωστό δρόμο

Σίγουρα όλοι μας αναμέναμε κάτι περισσότερο αλλά τα φιλικά και ιδιαίτερα αυτά που γίνονται στην Αυστρία δεν είναι για να επιβεβαιώσουμε τις δυνατότητες του φετινού ΑΠΟΕΛ. Η ομάδας επιστρέφει αργά απόψε στην Κύπρο μετά από ένα δεκαπενθήμερο εντατικής προετοιμασίας στην Αυστρία και από τη Δευτέρα μπαίνει στην τελική ευθεία ενόψει Σκεντερμπέου. Αν δεν προέκυπτε ο τραυματισμός του Αλμέιδα θα λέγαμε ότι όλα δούλεψαν τέλεια σε σχέση με το πλάνο και τις προσδοκίες της τεχνική ηγεσίας. Το ότι ο Βραζιλιάνος είναι παροπλισμένος αναγκάζει εδώ και λίγες μέρες τον Γιοβάνοβιτς να σκέφτεται εναλλακτικές λύσεις τις οποίες ουσιαστικά δοκίμασε και στον αγώνα με την Σπάρτα Πράγας. Ο Σολάρι δείχνει να είναι η πρώτη επιλογή του προπονητή σε περίπτωση που επιβεβαιωθούν οι προβλέψεις πολλών που θέλουν τον Αλμέιδα να μην προλαβαίνει τον πρώτο αγώνα με τους Αλβανούς. Αυτό δοκιμάστηκε και στο μεγαλύτερο διάστημα του χτεσινού αγώνα και παρόλο που η κατοχή μας ήταν ανούσια αυτό δεν μπορεί να χρεωθεί στον Σολάρι. Και αυτό γιατί ο Μαντούκα δεν μπόρεσε να πάρει ουσιαστικές πρωτοβουλίες αγωνιζόμενος ως οργανωτικός μέσος κάτι που έγινε στην επανάληψη όταν πέρασε στον αγώνα ο Μαρσίνιο.

Ο πασπαρτού έκανε μετά από καιρό αυτό που ξέρει καλύτερα βγάζοντας μια κάθετη πάσα στον Ατόρνο που ήταν μισό τέρμα. Ο Παραγουανός από την πλευρά του φρόντισε να επιβεβαιώσει όλα όσα βλέπουμε και ακούμε ότι κερδίζει συνεχώς έδαφος και χτυπά με αξιώσεις θέση βασικού.

Η προσοχή πολλών ήταν και χτες στραμμένη στον Ολιβέιρα μετά και την μέτρια παρουσία του με την Κλουζ. Αν και η αμυντική μας γραμμή δεν πιέστηκε ιδιαίτερα ο Βραζιλιάνος έδειξε να προσαρμόζεται στις συνθήκες του αγώνα και ήταν πιο σίγουρος στις κινήσεις του. Ο χρόνος λειτουργεί υπέρ του ως ένα βαθμό αν αναλογιστούμε την ετοιμότητα που έδειξε μεταξύ Κλουζ και Σπάρτα και το ζητούμενο είναι αν ο Γιοβάνοβιτς του εμπιστευτεί θέση βασικού με τη Σκεντερμπέου.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!