Στο Τσέλσι με την Abacus

O χρυσός χορηγός του ΑΠΟΕΛ αποδεικνύεται πιστός στις εξαγγελίες του και δίνει την ευκαιρία σε δυο οπαδούς μας να απολαύσουν μια μοναδική εμπειρία. Και αυτό γιατί η Abacus μέσω διαγωνισμού δίνει την ευκαιρία σε δυο τυχερούς να ταξιδέψουν μαζί με την ομάδα μας στο Λονδίνο, να μείνουν στο ίδιο ξενοδοχείο με την αποστολή και να παρακολουθήσουν τον αγώνα Chelsea – ΑΠΟΕΛ από τα VIP , παρέα με τον Αμπράμοβιτς. Επίσης οι τυχεροί θα κερδίσουν και από μια αυθεντική φανέλα Champions League του ΑΠΟΕΛ, υπογραμμένη από τον αγαπημένο τους ποδοσφαιριστή καθώς και αναμνηστικά δώρα Αποελ/ Abacus .

Η διαδικασία είναι απλή αφού το μόνο που έχουν να κάνουν όσοι ενδιαφέρονται είναι να επισκεφθούν τη σελίδα της abacus (www.abacus.com.cy) κοι δυο αι να ακολουθήσουν το σύνδεσμο που οδηγεί στη σχετική σελίδα του διαγωνισμού. Εκεί υπάρχουν τρεις ερωτήσεις εκ των οποίων δυο μπορούν εύκολα να απαντηθούν εάν αφιερώσει κάποιος λίγη ώρα στην ιστοσελίδα για να βρει τις σχετικές απαντήσεις.

Μπορείτε να λάβετε μέρος στο διαγωνισμός όσες φορές θέλετε. Για να έχετε δικαίωμα συμμετοχής στην κλήρωση πρέπει να έχετε συμπληρώσει το 18 έτος της ηλικίας σας και να έχετε απαντήσει ορθά και στις 3 ερωτήσεις του διαγωνισμού. Η κλήρωση θα γίνει την 1 η Δεκεμβρίου, στις 9 το πρωί, στα γραφεία της Abacus.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!