Στο ψάξιμο για επιθετικό

Η νίκη επί του Άρη έφερε την ηρεμία και κρυφά χαμόγελα αισιοδοξίας ενόψει της εξαιρετικά δύσκολης συνέχειας σε κύπελλο και πρωτάθλημα. Η εβδομάδα όμως που διανύουμε θεωρείται από τον προπονητή εξαιρετικά κρίσιμη και στο κεφάλαιο μεταγραφικής ενίσχυσης της ομάδας. Ο Γιοβάνοβιτς μπορεί να απέφυγε να τοποθετηθεί την περασμένη Πέμπτη στο όλο θέμα αλλά έχει πάρει τις αποφάσεις του. Όπως προκύπτει ο προπονητής μας επιθυμεί την περαιτέρω ενίσχυση της επιθετικής γραμμής και προς αυτή την κατεύθυνση θα κινηθούν οι προσπάθειες από σήμερα. Ο Κυριακίδης που χειρίζεται εκ μέρους της διοίκησης το όλο θέμα έχει ενημερώσει τους διάφορους μάνατζερ ότι ο ΑΠΟΕΛ ψάχνει για παίκτη που να αγωνίζεται στη γραμμή κρούσης έτσι ώστε να προσαρμόσουν τις προτάσεις τους ανάλογα.

Οι λόγοι που ο Γιοβάνοβιτς θέλει να έχει ακόμα μια επιθετική επιλογή παρόλο που αποχώρησε ο Γιάχιτς είναι οι ακόλουθοι:

1. Πέραν του ότι η επιστροφή του Αλμέιδα καθυστερεί κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά σε τι κατάσταση θα βρίσκεται ο κατά τα άλλα πιο επικίνδυνος μας επιθετικός. Ο Βραζιλιάνος έχασε πάρα πολλούς αγώνες φέτος ενώ είναι δεδομένη η δυσκολία του να σταθεροποιήσει την απόδοση του σε ψηλά επίπεδα και στους αγώνες πρωταθλήματος.

2. Ο Σολάρι είναι θεωρητικά η δεύτερη επιλογή αφού στην πράξη ο Γιοβάνοβιτς δεν φαίνεται να τον εμπιστεύεται όσο θα ανέμενε και ο ίδιος ο παίκτης. Η χρησιμοποίηση του Ατόρνο ως βασικού φορ αλλά και το ότι ψάχνουμε για ακόμα ένα παίκτη είναι δεδομένα που σχετίζονται άμεσα και με την μέχρι σήμερα συνεισφορά του Αργεντινού αλλά και με τα όσα εκτιμά ο Γιοβάνοβιτς ότι θα μπορέσει να προσφέρει.

3. Η προώθηση του Ατόρνο στην επίθεση ήταν ένα ρίσκο και πείραμα που στις τρεις φορές που δοκιμάστηκε δεν δικαίωσε τον Γιοβάνοβιτς. Στους αγώνες αυτούς η ομάδα χρειάστηκε να αλλάξει εξ ολοκλήρου μέσα από διάφορες αλλαγές προκειμένου να ανατρέψει τα εις βάρος της δεδομένα και αυτό σχετίζεται με τη δυσκολία του Παραγουανού να ανταποκριθεί.

4. Τέλος εκτιμάται ότι ο Σόουζα μπορεί να δώσει ουσιαστικές βοήθειες ως αμυντικό χαφ σε περίπτωση που ένας εκ των Πίντο ή Μοραίς δεν είναι διαθέσιμος. Ο Πορτογάλος γνωρίζει τη συγκεκριμένη θέση ενώ όπως έδειξε και στον αγώνα με τον Άρη έχει όλα τα φόντα για να αποτελέσει προσθήκη που θα βοηθήσει τόσο άμεσα όσο υπολόγισε ο Γιοβάνοβιτς.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!