Στο ψάξιμο για τερματοφύλακα

Μια εβδομάδα πριν τον αγώνα με τη Βαρντάρ έχει σημάνει μεταγραφικός συναγερμός. Ο ΑΠΟΕΛ ψάχνει για τον τερματοφύλακα που θα υπερασπιστεί την εστία της ομάδας μας στον αγώνα με τους Σκοπιανούς και όχι μόνο. Ο τραυματισμός του Κοντίνα ο οποίος ούτως ή άλλως δυσκολευόταν έφερε την ανατροπή των δεδομένων αφού το πλάνο για ενίσχυση ήταν διαφορετικό προ ημερών. Όπως προκύπτει από το ιατρικό δελτίο ο Ισπανός θα μείνει εκτός δράσης για ένα διάστημα 10-15 ημερών κάτι που σημαίνει ότι η ομάδα μένει μόνο με τον Κίσσα στη θέση του άσσου.

Η περίπτωση του Νέκγρι είναι μια από αυτές που αξιολογήθηκαν αλλά με τα μέχρι στιγμής δεδομένα δεν φαίνεται να προχωρά. Οι μάνατζερ από χτες προτείνουν τερματοφύλακες και το ζητούμενο είναι να βρεθεί άμεσα ο καταλληλότερος.

Το κατά πόσο θα μπορέσει αυτός που θα επιλεγεί να δηλωθεί έγκαιρα, να αγωνιστεί και πόσο ρίσκο υπάρχει σε αυτό είναι κάτι που θα δούμε στη συνέχεια.

Μέσα από τον χειρισμό της όλης υπόθεσης γίνεται αντιληπτό πως ούτε οι υπεύθυνοι νιώθουν άνετα στο ενδεχόμενο να υπερασπιστεί την εστία του ΑΠΟΕΛ ο Κίσσας κάτι που σχετίζεται άμεσα και με την παρουσία του στα φιλικά της Πολωνίας.

Σε κάθε περίπτωση φαίνεται ότι οι επιλογές που έγιναν για να αντιμετωπιστεί το κενό του Πάρντο δεν ήταν οι ενδεδειγμένες.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!