Στροφή 180 μοιρών από Ιβάν στο μεταγραφικό

Μπορεί να μετράμε αντίστροφα για τον σημαντικότατο αγώνα με την Ααλεσούντ αλλά η είδηση ότι ο ΑΠΟΕΛ ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Χρίστου Καρυπίδη δεν μπορεί να μείνει ασχολίαστη. Το υπαρκτό ενδιαφέρον της ομάδας μας για τον υπό διωγμό Έλληνα μεσοαμυντικό της ομόνοιας, αποτυπώνει τη στροφή 180 μοιρών του Γιοβάνοβιτς στον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας μας. Αυτό είναι το πιο σημαντικό στοιχείο και όχι τόσο αν θα προχωρήσει ή όχι του συγκεκριμένου παίκτη αφού είναι από τις περιπτώσεις όπου η διαρροή είναι αρκετή για να χαλάσει η μεταγραφή. Έχουμε κάνει και προ δεκαπενθημέρου αναφορά στο ρίσκο που έπαιρνε ο Γιοβάνοβιτς με την απόφαση του να μην προχωρήσει σε απόκτηση ενός ακόμα κεντρικού αμυντικού αλλά το σκηνικό αυτό ανατράπηκε μόλις τις τελευταίες μέρες. Ο Γιοβάνοβιτς προφανώς αντιλήφθηκε τις αχρείαστες εξαρτήσεις που υπάρχουν στην έγκαιρη και πραγματική επιστροφή του Ολιβεϊρα όπως και τα προβλήματα προσαρμογής των Ζουέλα και Μπόρδα.

Με αυτό το σκεπτικό η λύση ενός αμυντικού μέσου που θα μπορεί να δώσει λύσεις και στο κέντρο της άμυνας προτεραιοποιήθηκε πιο ψηλά από τις υπόλοιπες ανάγκες έτσι προέκυψε και ο Καρυπίδης. Ο Έλληνας αμυντικός δεν είναι στα πλάνα του Λάρκου αφού η διοίκηση προσπαθεί να ελευθερωθεί από το συμβόλαιο του παίκτη που ανέρχεται στις 400 χιλιάδες ευρώ. Εικάζεται ότι με την απόκτηση του Κάρυ ο Ζουέλα θα αποτελέσει την εναλλακτική επιλογή στα χαφ ενώ ο Έλληνας αμυντικός αν και δεν έχει στα ατού την ταχύτητα που μας λείπει, κουβαλά εμπειρίες και ετοιμότητα που είναι ένας άλλος σημαντικός παράγοντας.

Είναι άγνωστο πως θα αντιδράσει τώρα που γνωρίζει το ενδιαφέρον του ΑΠΟΕΛ και είναι για αυτό που από πλευράς διοίκησης Ερωτοκρίτου δεν ήθελαν να υπάρξει διαρροή πριν την Παρασκευή που είναι προγραμματισμένο το ραντεβού του παίκτη με τη διοίκηση του κρατικού εργολάβου.

Σε περίπτωση που η συγκεκριμένη περίπτωση ναυαγήσει θεωρείται δεδομένο ότι η προσοχή θα στραφεί σε άλλες περιπτώσεις αμυντικών που έχουν ήδη προταθεί. Όπως έχουμε γράψει αρκετές φορές η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώνεται την 31η Αυγούστου και το πρόσφατο παρελθόν δείχνει ότι θα ψαχνόμαστε μέχρι τότε.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!