Στόχος : Μόνοι στην κορυφή

Η κατάκτηση της πρώτης θέσης είναι άμεσα συνδεδεμένη με το αποτέλεσμα του Κυριακάτικου αγώνα με την Ανόρθωση και είναι για αυτό που όλοι θέλουν τη νίκη σε μια έδρα που δεν κερδίσαμε ποτέ τα τελευταία 20 χρόνια. Το φετινό ΑΠΟΕΛ έδειξε ότι δεν καταλαβαίνει από έδρες και παραδόσεις και είναι για αυτό που όλοι ελπίζουν και περιμένουν ότι σε έναν ακόμα αγώνα οι παίκτες θα μας κάνουν περήφανους. Το γεγονός και μόνο του ότι αντιμετωπίζουμε την περσινή πρωταθλήτρια που φέτος έκανε τη γνωστή πορεία στο Τσάμπιονς Λίγκ βάζει τους πάντες στην πρίζα ενώ τα βαθμολογικά δεδομένα είναι τέτοια που με νίκη θα μεγαλώσουμε τη διαφορά από την Ανόρθωση σε επίπεδα που δύσκολα θα μπορέσει να καλυφθεί.

Η απόδοση της ομάδας στον αγώνα κυπέλλου με τον Ερμή προβλημάτισε έντονα πολλούς με πρώτο και καλύτερο τον προπονητή, ο οποίος όμως προτίμησε να επικεντρωθεί στον αγώνα που έρχεται αναγνωρίζοντας τις ιδιαιτερότητες και τις διαφορές που υπάρχουν ανάμεσα στους δυο αντιπάλους. Το αγωνιστικό πλάνο δεν θα αλλάξει σε σχέση με τους τελευταίους αγώνες αφού με ενισχυμένη κεντρική γραμμή θα επιχειρήσουμε να ελέγξουμε τον αγώνα. Η σημερινή προπόνηση θεωρείται σημαντική αφού μέσα από αυτή θα κριθεί ως ένα βαθμό και η διαθεσιμότητα των Πίντο και Κοσόφσκι οι οποίοι ταλαιπωρούνται τις τελευταίες μέρες με ίωση.

Κατά τα άλλα ο προπονητής δεν υπολογίζει τους Κόστα και Μιροσάβλιεβιτς έστω και αν ο τελευταίος ανέβασε κατακόρυφα τους ρυθμούς προπόνησης αφού έχασε πολύτιμο έδαφος τις τελευταίες εβδομάδες.

Όσον αφορά τον κόσμο όπως αναμενόταν μέσα σε λίγες ώρες τα εισιτήρια για τον Κυριακάτικο αγώνα εξαφανίστηκαν. Τα περίπου 2500 μαγικά χαρτάκια διατέθηκαν την Πέμπτη σε όσους έτρεξαν να τα προμηθευτούν.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!