Συγκρατημένη αισιοδοξία για Ντέβι

Το πλάνο επανόδου του Ντε Βινσέτι προχωρά με εντατικούς ρυθμούς κάτι που επιβεβαιώθηκε και μέσα από τη χτεσινή προπόνηση στον Αρχάγγελο. Ο Αργεντινός μέσος συμμετείχε στο μεγαλύτερο στάδιο της προπόνησης καταφέρνοντας να προπονηθεί σε ψηλές εντάσεις χωρίς να νιώσει ενοχλήσεις. Το ότι ολοκλήρωσε το πρόγραμμα με ατομικές ασκήσεις δεν είναι κάτι που προκαλεί ανησυχία αφού κάτι τέτοιο ήταν προγραμματισμένο. Πλέον η προσοχή στρέφεται στη σημερινή προπόνηση όπου το ζητούμενο είναι να ανταποκριθεί και πάλι ο παίκτης στο πρόγραμμα που έχει καθοριστεί, κάτι που αν γίνει θα σημαίνει ότι καθημερινά γίνονται ουσιαστικά βήματα για πλήρη ενσωμάτωση του.

Όπως γίνεται αντιληπτό ο στόχος δεν είναι μόνο να προλάβει τον αγώνα με την Αελ αλλά να είναι στην εντεκάδα και ασφαλώς σε θέση να κάνει αυτά που μπορεί για να κερδίσουμε τον αγώνα που θα μας φέρει στην κορυφή. Εννοείται ότι ο Δώνης θα περιμένει όσο χρειάζεται αφού η βελτίωση της προβληματικής μεσοεπιθετικής λειτουργίας της ομάδας περνά από τα πόδια του Ντε Βινσέτι.

Επέστρεψε και ο Σιέρινταν

Ο Ιρλανδός ολοκλήρωσε τη δική του θεραπεία εξπρές στη Σερβία και επέστρεψε στην Κύπρο. Σήμερα θα είναι και αυτός στον Αρχάγγελο για να προπονηθεί και μέσα από το πρόγραμμα που θα ακολουθήσει θα κριθεί και η δική του περίπτωση.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!