Συγκρατημένος ο Δώνης

Ο προπονητής μας παραδέχτηκε ότι είναι καλό το αποτέλεσμα το 1-1 αλλά δεν παρέλειψε να αναδείξει τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουμε στον επαναληπτικό. Ο Δώνης αναγνώρισε την προβληματική εικόνα του ΑΠΟΕΛ στο πρώτο ημίχρονο τονίζοντας ότι στο διάστημα αυτό δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Ένα αποτέλεσμα που θα έλεγα ότι είναι θετικό για την ομάδα μας. Επίσης θα έλεγα ότι μας περιμένει μια μεγάλη μάχη την Τρίτη. Ναι μεν παίζουμε στο γήπεδό μας και με τον κόσμο δίπλα μας, αλλά θα πρέπει να προετοιμαστούμε για ένα μεγάλο παιχνίδι. Από πλευράς τακτικής, αφήσαμε στον αντίπαλό μας την κατοχή της μπάλας, με στόχο να παίξουμε δυνατή άμυνα και με αντεπιθέσεις. Ήμασταν επιφυλακτικοί στην αρχή. Δεν ήμασταν δυνατοί, όμως, και ήρεμοι στις επιλογές μας, παρότι θα έλεγα ότι δεν απειληθήκαμε σε μεγάλο βαθμό από τον αντίπαλό μας. Στο δεύτερο ημίχρονο, αποφασίσαμε να ανεβάσουμε τις γραμμές μας, να πιέσουμε πιο ψηλά τον αντίπαλο για να κερδίσουμε την μπάλα πιο εύκολα. Τα παιδιά έκαναν εξαιρετική δουλειά και κατά διαστήματα είχαμε καλή κατοχή της μπάλας και γίναμε επικίνδυνοι. Παρότι δεν έχουμε πολλά παιχνίδια στα πόδια μας, είχαμε ρυθμό. Είναι σημαντικό ότι σκοράραμε εκτός έδρας, αλλά έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι την Τρίτη απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να τα καταφέρουμε.

Για τη διαφορά που υπήρχε στα δύο ημίχρονα: Οι παίκτες μας μπήκαν αρκετά επιφυλακτικά στο παιχνίδι. ίσως περίμεναν να δουν πώς θα κυλήσει ο αγώνας στα πρώτα λεπτά. Δεν βγάλαμε την προσωπικότητα που έπρεπε. Μπορεί να οφείλεται στην έλλειψη παιχνιδιών, αλλά πάντα ψάχνει να βρεις την εξήγηση.

Αν μετά το 1-0 φοβήθηκε ότι θα επαναλαμβανόταν το σκηνικό με την Ελσίνκι: Ήταν διαφορετικό παιχνίδι. Ποτέ δεν φοβάμαι. Το μόνο που σκέφτομαι είναι τι μπορούμε να κάνουμε για να παίξουμε καλύτερα.

Αν η Άαλμποργκ ήταν όπως την περίμενε: Της αρέσει να έχει κατοχή και να βγάζει αρκετούς παίκτες μπροστά. Παίζει πάντα με τον ίδιο τρόπο, είτε παίζει εντός είτε εκτός. Θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, γιατί είδαμε και κόντρα στη Δυναμό Ζάγκρεμπ πως μπορεί να πάρει αποτέλεσμα εκτός έδρας.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!