Συγκρατημένος ο Δώνης

Ο Δώνης προειδοποίησε ότι δεν θα είναι εύκολα τα πράγματα στον αγώνα που και ο ίδιος χαρακτήρισε ως τον σημαντικότερο της χρονιάς. Ο προπονητής μας έκλεισε το κεφάλαιο συμμετοχής των Παπάζογλου και Εφραίμ στο αρχικό σχήμα τονίζοντας ότι δεν μπορούν ακόμα να ξεκινήσουν τον αγώνα. Παράλληλα αναγνώρισε την ανάγκη για βελτίωση και συγκέντρωση προκειμένου να αποφευχθούν τα λάθη του πρώτου αγώνα. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δώνη

-Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι, χρειάζεται βελτίωση και συγκέντρωση για να πάρουμε την πρόκριση. Έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου. Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι, έχει μικρύνει η διαφορά με τις άλλες ομάδες.

– Πρέπει να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας, όμως μόνο μέσα σε αθλητοπρεπή πλαίσια. Είναι μια καλή ευκαιρία για να πετύχουμε τον στόχο μας αξιοποιώντας την έδρα μας. Ο κόσμος να μας στηρίξει αλλά σε κόσμια πλαίσια γιατί κινδυνεύουμε με τιμωρία.

– Η ομάδα πάει με το περσινό ρόστερ, έχοντας και κάποιες απουσίες.

– Στο πρώτο παιχνίδι δεν περιμέναμε ο αντίπαλος να παίξει τόσο πολύ πίσω. Έπαιξαν μαζική άμυνα. Πλέον περιμένουμε να δουμε μια ομάδα που θα βγει έξω να κυνηγήσει την πρόκριση.

-Είναι φυσικά ο αγώνας της χρονιάς, θα μας δώσει αυτοπεποίθηση η πρόκριση.

-Καρλάο και Ιωάννου είναι έτοιμοι. Ο Άλεξ προσπαθεί να συνέλθει από τον τραυματισμό, ενώ οι Παπάζογλου και Εφραίμ δεν είναι για περισσότερα από 30 λεπτά. Ο Τζιμπούρ θα θέλει χρόνο, όμως σύντομα θα είναι έτοιμος. Του έχω εμπιστοσύνη, τον ξέρω καλά και όλα θα πάνε μια χαρά. Εκεί που τον σέβονται, τους σέβεται και αυτός.

 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!