Συγνώμη, αλλά του έχουμε εμπιστοσύνη!

Ναι, το βιογραφικό του Borda δεν ενθουσιάζει. Σε κάποιους μάλιστα  μπορεί να δημιουργεί και προβληματισμό ως προς το γιατί δεν επιδιώξαμε να βρούμε έναν αμυντικό με καλύτερες παραστάσεις. Λίγα λεπτά μετά που ήρθε το σχετικό sms ήταν αρκετά για μια μερίδα οπαδών μας για να δικάσουν και να καταδικάσουν τον Ισπανό αμυντικό. Πως γίνεται μια ομάδα που συμμετέχει στους 8 του Champions League να ψωνίζει από τα αζήτητα ήταν ένα από τα πολλά ερωτήματα που διαβάσαμε στο φόρουμ του site. Γιατί διοίκηση και προπονητής δεν διαθέτουν τα λεφτά που πρέπει για να έρθουν πρωτοκλασάτοι παίκτες;   Ο ΑΠΟΕΛ πράγματι συμμετείχε στους 8 του Champions League και πλέον οι απαιτήσεις όλων μας είναι μεγάλες. Όσο πιο γρήγορα καταλάβουμε όμως ότι αυτό που έγινε πέρσι αποτελεί εξαίρεση στον κανόνα τόσο το καλύτερο! Τα οικονομικά μας μεγέθη και η άρνηση κυρίως της διοίκησης να δουλέψει σε επαγγελματικές βάσεις δεν μας επιτρέπει να έχουμε σαν σημείο αναφοράς το θαύμα.

Επί της ουσίας στον Γιοβάνοβιτς προτάθηκε ένας παίκτης τον οποίο ενέκρινε μετά το γνωστό και για κάποιους εκνευριστικό του έλεγχο. Παρόλο που δεν έχει εμπειρίες πρωταθλητισμού είναι ένας παίκτης σε καλή ποδοσφαιρικά ηλικία (27 χρονών) που βοηθά την ομάδα να ρίξει προς τα κάτω τον σχετικό μέσο όρο.

Άρεσε γιατί παρά το ότι στέκει στο 1.89 είναι καλός χειριστής της μπάλας ενώ θεωρείται παίκτης που μπορεί να δώσει λύσεις στον αέρα με τις προωθήσεις του στις στημένες φάσεις. Κάναμε και προ ημερών αναφορά για την ανάγκη να υπάρξουν βοήθειες στο συγκεκριμένο τομέα αφού μας λείπουν τα γκολ από μη επιθετικούς από κόρνερ ή φαουλ και είδαμε ότι είναι κάτι που επιχείρησε να δώσει λύσεις και ο Γιοβάνοβιτς.

Ο Borda και τα υπόλοιπά νέα αποκτήματα θα πρέπει να κριθούν την κατάλληλη στιγμή μέσα στο γήπεδο. Είναι κρίμα μετά από λίγα λεπτά σερφαρίσματος να καταδικάζεται οποιοσδήποτε. Ιδιαίτερα αν τα βαθύτερα αίτια της καταδίκης είναι η άποψη ορισμένων ότι ο Γιοβάνοβιτς έχει χτυπητές αδυναμίες στο θέμα μεταγραφών.

Έχουμε κάνει πολλές φορές αναφορά για τη διστακτικότητα του Γιοβάνοβιτς, η οποία δεν παρατηρείται φέτος αφού πριν καλά καλά αρχίσει η προετοιμασία έχουν γίνει 4 μεταγραφές. Έχει βγάλει επίσης η γλώσσα μας μαλλιά σε σχέση με την αναγκαιότητα δημιουργίας μια ομάδας σκαουτερ αλλά τόσο η διοίκηση όσο και ο προπονητής σφυρίζουν αδιάφορα και μας θεωρούν μουρμούρηδες.

Παρόλα αυτά και σε αντίθεση με την άποψη κάποιων έχουμε εμπιστοσύνη στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και περιμένουμε με αγωνία να σχολιάσουμε τις επιλογές του όταν θα αρχίσουν οι πρώτοι επίσημοι αγώνες!

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!