Συγχαρητήρια σε όλους

Μπορεί στην ιστορία και στις μνήμες αρκετών να μένει ο πρωταθλητής κάθε χρονιάς αλλά στις δική μας ανάμνηση η καλαθοσφαιρική ομάδα του ΑΠΟΕΛ είναι κάτι περισσότερο από πρωταθλήτρια. Μπορεί ο Κεραυνός να μας κέρδισε και να είναι βάση αποτελεσμάτων η καλύτερη ομάδα αλλά ποιος μπορεί να ξεχάσει τα δεδομένα και τις συνθήκες της φετινής χρονιάς. Διοικητικές κόντρες, οικονομικά προβλήματα και πολλά άλλα έθεσαν σε κίνδυνο ακόμα και αυτή τη λειτουργία του τμήματος και στις αρχές του πρωταθλήματος όλοι μας είχαν ξεγραμμένους.

Ο Κυριάκος Γιαγκουλλής πίστεψε, έκτισε μια καλή ομάδα η οποία χωρίς άγχος απολάμβανε κάθε στιγμή και στο τέλος η λήξη της κανονικής διάρκειας μας έφερε στη δεύτερη θέση. Στα ημιτελικά η ομάδα μας έπρεπε να διαφυλάξει το πλεονέκτημα της έδρας της και να ρίξει εκτός τελικού την μόνιμη πρωταθλήτρια ΑΕΛ, κάτι που έγινε στον πέμπτο και καθοριστικό αγώνα.

>

Στον τελικό τα πράγματα αποδείχτηκαν πιο δύσκολα αφού η κούραση από την υπερπροσπάθεια και κάποια λάθη δεν μας άφησαν να πανηγυρίσουμε. Στον τελευταίο αγώνα η ομάδα μας πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε. Η ηρωική προσπάθεια του Γκαρσία δεν ήταν αρκετή αφού ο Κεραυνός πιο ψύχραιμος και εύστοχος πήρε τη νίκη.

Σε όλη αυτή την προσπάθεια ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ ήταν συγκλονιστικός και χωρίς καμία υπερβολή ο έκτος παίκτης της ομάδας. Δεν ήταν λίγοι οι αγώνες που με το δικό τους τρόπο έσπρωξαν την ομάδα στη νίκη, αφού εκτίμησαν την προσπάθεια παικτών και τεχνικής ηγεσίας.

Το μέλλον αυτής της ομάδας είναι το ζητούμενο και το βάρος πέφτει εκ νέου στους διοικούντες οι οποίοι καλούνται να δημιουργήσουν ένα ακόμα πιο ισχυρό σύνολο, που θα επαναφέρει την ομάδα μας στην κορυφή.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!