Συγχαρητήρια στα παιδιά μας

Η Ακαδημία ΑΠΟΕΛ («APOEL BASKETBALL ACADEMY») θέλει να συγχαρεί δημόσια τους νεαρούς καλαθοσφαιριστές της για τις επιτυχίες τους στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις 2011. Συγκεκριμένα, ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ  συμμετείχε με την εθνική ομάδα της Βουλγαρίας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Α’ κατηγορίας 2011 που ολοκληρώθηκε πριν λίγες μέρες στην Τσεχία. Ο Αλέξανδρός, που φέτος κατέκτησε και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων με τον Άρη Θεσσαλονίκης, αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης.

Επίσης, ο Ανδρέας Χριστοδούλου συμμετείχε με την εθνική ομάδα της Κύπρου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Β’ κατηγορίας 2011, που φιλοξενήθηκε την ίδια περίοδο στα Σκόπια.  Πραγματοποίησε εκπληκτικό τουρνουά και  αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ τις διοργάνωσης.  Ο Ανδρέας αγωνίστηκε με τα γαλαζοκίτρινα χρώματα την περίοδο 2009-10 και στη συνέχεια μετακόμισε στη Θεσσαλονίκη και στα Εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη.

Συγχαρητήρια επίσης αξίζουν και στους Christopher Dugan, Γλαύκο Θεοκλέους και Misho Vukcevic που συμμετείχαν με την εθνική μας ομάδα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Β’ κατηγορίας, καθώς και στον Simeon Lepichev που αγωνίστηκε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Α’ κατηγορίας με τη φανέλα της Βουλγαρίας.

Οι καλαθοσφαιριστές, προπονητές και παράγοντες της Ακαδημίας νιώθουν ιδιαίτερα περήφανοι για τις επιτυχίες και την πορεία των μελών της γαλαζοκίτρινης οικογένειας, ιδιαίτερα όταν οι επιτυχίες αυτές πραγματοποιούνται με το εθνόσημο στο στήθος.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!