Συμπληρωματική Ανακοίνωση ΠΑΝΣΥΦΙ

Kαι στο βάθος Ατρόμητος

Τον ενθουσιασμό που έφερε η νίκη επί του Απόλλωνα, διαδέχτηκε ο προβληματισμός για τα νέα επεισόδια που έγιναν σε έναν ακόμα αγώνα μας στη Λεμεσό με την αστυνομική δύναμη να επιβεβαιώνει την ανικανότητα της να ενεργήσει προληπτικά. Οι επιλεκτικές συλλήψεις έδωσαν αφορμή για να αρχίσει μπαράζ ανακοινώσεων μεταξύ των δυο ομάδων ενώ οι οργανωμένοι οπαδοί μας ετοιμάζονται για πορεία διαμαρτυρίας. Το Σάββατο όμως πλησιάζει και αυτό που έχει πλέον σημασία είναι ο επόμενος αγώνας εναντίον του Ατρόμητου. Πρόκειται για ομάδα-παράρτημα του ΑΚΕΛ που του χρόνου θα αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία. Το ότι δεν έχουν στόχους δεν πρέπει να μας παρασύρει και να μας εφησυχάζει αφού θα προσπαθήσουν για το θαύμα που θα χαροποιήσει το κόμμα και την ομόνοια.

Όσο και αν θέλουν όμως τα πάντα εξαρτώνται από τη δική μας ομάδα αφού ένα καλό και σοβαρό ΑΠΟΕΛ μπορεί και πρέπει να συνεχίσει το εντυπωσιακό σερί του. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς γνωρίζει καλύτερα από όλους τους κινδύνους που υπάρχουν και είναι για αυτό που κρατά τους πάντες στον Αρχάγγελο στην πρίζα.

Τα νέα από τους τραυματίες δεν είναι και τα καλύτερα δυνατά αφού κανένας δεν προλαβαίνει τον αγώνα. Μπίδης, Κόστα και Μιροσάβλιεβιτς ακολουθούν ακόμα συντηρητικό πρόγραμμα και κανένας δεν μπορεί να υπολογίζεται για το Σαββατιάτικο αγώνα. Αν λάβουμε υπόψη ότι ο προπονητής δεν θέλει ούτως ή άλλως να ρισκάρει πιθανή υποτροπή γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι δε θα βιαστεί να τους ρίξει στην μάχη.

Με βάση τις μέχρι σήμερα εκτιμήσεις ο Μπίδης είναι πιο κοντά στην επιστροφή με αυτή να οριοθετείται στον αγώνα με την ΑΕΚ και αυτό αν όλα πάνε καλά. Ο Κόστα άρχισε τρέξιμο και υπολογίζεται να έχει καλώς εχόντων των πραγμάτων χρόνο συμμετοχής στον αγώνα με τον Ερμή, ενώ για τον Μιροσάβλιεβιτς εξελίσσεται στην πιο δύσκολη περίπτωση. Ο Σέρβος νιώθει ενοχλήσεις στον αχίλλειο τένοντα και αποφεύγονται οι οποιεσδήποτε προβλέψεις αναφορικά με το πότε θα είναι έτοιμος να συμπεριληφθεί στα πλάνα του Γιοβάνοβιτς.

___________________________________________________________

Λόγω περιορισμένου χρόνου η χθεσινή ανακοίνωση του συνδέσμου είχε κάποιες ελλείψεις. Το άρθρο που διαβάζεται αποτελεί συνέχεια τις χθεσινής ανακοίνωσης του ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ΑΠΟΕΛ . Σε αυτό θα παραθέσουμε γεγονότα τα οποία πηγάζουν από αξιόπιστες πληροφορίες καθώς επίσης και κάποια ερωτήματα που έχουν δημιουργηθεί τις τελευταίες 2 μέρες.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!