Συμφωνία με Μπεναχούρ!

Μετά από ένα μίνι σίριαλ όπου η περίπτωση απόκτησης του Σελίμε Μπεναχούρ ναυάγησε τουλάχιστον τρεις φορές σήμερα δόθηκε οριστικά αίσιο τέλος. Ο Τυνήσιος με γαλλική υπηκοότητα είναι ο αντικαταστάτης του Μαρσίνιο αφού συμφώνησε με την ομάδα μας για διετή συνεργασία. Κάθε φορά το θέμα σκάλωνε στο οικονομικό και κάποιες απαιτήσεις που είχε ο παίκτης αλλά σήμερα έγιναν εκ νέου επαφές με τις δυο πλευρές να δίνουν τα χέρια. Ο ποδοσφαιριστής γεννήθηκε στο Παρίσι στις 8 Σεπτεμβρίου1981 αλλά αγωνίζεται με τα χρώματα τις Εθνικής Τυνησίας έχοντας διπλή υπηκοότητα.  Έχει ύψος 1.70 και πέρσι αγωνίστηκε στο Πορτογαλικό πρωτάθλημα με τα χρώματα της Μαρίτιμο. O Μπένα όπως αποκαλείται έμαθε μπάλα στη Γαλλία αφού αγωνίστηκε εκεί στις αρχές του 2000 και για μια πενταετία κυρίως με τα χρώματα της Παρί. Στη συνέχεια πέρασε για μια χρονιά από την Βιτόρια Γκιμαράες στην Πορτογαλία, ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε για 2 χρόνια στην Ρουμπίν Καζάν.

Στη συνέχεια κατηφόρισε στο Κουβεϊτ αφού τον δελέασαν τα πετροδολάρα ενώ το 2009 επέστρεψε σε πιο ανταγωνιστικές καταστάσεις αφού αγωνίστηκε για 2 χρόνια στην Ισπανική Μάλαγα.

Πρόκειται για οργανωτικό μέσο που όπως θα δείτε και στα σχετι.κά video μπορεί με τις κάθετες μπαλιές του να τρυπήσει τις αντίπαλες άμυνες ενώ σε αντίθεση με τον Μαρσίνιο δείχνει να έχει και καλό σουτ. Το κυριότερο του προσόν είναι ότι μπορεί να διαβάσει τα φάσεις και με την τεχνική του κατάρτιση να στείλει την μπάλα εκεί που πρέπει.

Με την απόκτηση του Μπεναχούρ κλείνει και η εκκρεμότητα που υπήρχε στη μεσαία γραμμή και η προσοχή πλέον στρέφεται εκ νέου στην αμυντική γραμμή. Ο Γιοβάνοβιτς ψάχνει για έναν αριστερό μπακ αλλά και για έναν ακόμα κεντρικό αμυντικό. Και για τις δυο περιπτώσεις αξιολογούνται σοβαρά τρεις περιπτώσεις.

Τα highlights του Μπένα από της περσινή χρονία

Tα highlights του Μπένα από την Ρουμπίν

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!