Συνέχεια με ΕΘΑ

Μετά από μια διακοπή δύο εβδομάδων η καλαθοσφαιρική μας ομάδα επιστρέφει στην αγωνιστική δράση. Επόμενος αντίπαλος η περσινή πρωταθλήτρια ΕΘΑ. Το παιχνίδι θα γίνει στο Λευκόθεο την Παρασκευή στις 19:00. Η ΕΘΑ ξεκίνησε με φόρα φέτος και μια νίκη της ομάδας μας θα δείξει ότι είμαστε σε καλό δρόμο. Θα χρειαστεί ιδιαίτερη προσοχή και είναι γνωστό πως τα τελευταία χρόνια η ΕΘΑ έχει την εύνοια της διαιτησίας αφού έχει κατορθώσει τα 10 άτομα που την υποστηρίζουν να έχουν ριζώσει βαθιά σε όλες τις θέσεις που μπορούν να επηρεάσουν. Η διαφορά με άλλες χρονιές είναι ότι φέτος η ΕΘΑ έχει και την ομάδα που μπορεί να κατακτήσει το πρωτάθλημα και αυτό κάνει ακόμα σημαντικότερο το παιχνίδι της Παρασκευής. Η διακοπή βοήθησε τον προπονητή και την εφορία να βρουν κάποιες λύσεις στα προβλήματα που φανερώθηκαν στα πρώτα παιχνίδια και οι παίχτες παρουσιάζονται πανέτοιμοι.

Δεδομένης της προσπάθειας για οικονομική εξυγίανση και του χαμηλού μπάτζετ είναι επιτακτική ανάγκη ο κόσμος να δίνει το παρόν του και στα παιχνίδια της κανονικής διάρκειας. Σε ένα γεμάτο Λευκόθεο κανένας διαιτητής και κανένας παράγοντας δεν μπορεί να ευνοήσει την οποιαδήποτε ομάδα που εκμεταλλεύεται την απουσία του ΑΠΟΕΛ από το παρασκήνιο. Πολύ σημαντικό είναι ο κόσμος να μην προκαλέσει οποιαδήποτε επεισόδια. Είχαμε ήδη μια παραπομπή στη δικαστική και ενδεχόμενη δεύτερη πιθανόν να αποβεί καταδικαστική για την ομάδα μας.

Όπως και η ανακοίνωση του Σωματείου την προηγούμενη βδομάδα, υπενθυμίζεται ότι κυκλοφόρησαν οι λαχνοί αξίας 5 ευρώ με δώρο ένα διαμέρισμα μεγάλης αξίας. Τα έσοδα αυτά θα χρησιμοποιηθούν για την εξόφληση παλαιών οφειλών και όχι για τη φετινή χρονιά που η διοίκηση φρόντισε το μπάτζετ να μην υπερβεί τα έσοδα. 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!