Συνεδρία εν μέσω αφόρητης πίεσης

Η χτεσινή ανακοίνωση του Παν.συ,φι έστειλε ξεκάθαρα το μήνυμα ότι η κατάσταση στον ΑΠΟΕΛ είναι πολύ πιο σοβαρή από ότι νομίζουν κάποιοι. Οι νέες κατηγορίες και απειλές που στρέφονται κυρίως κατά του Ζιβανάρη αλλά αγγίζουν σε κάποια σημεία και τον Πετρίδη στέλλουν ξεκάθαρο μήνυμα ότι το ρήγμα βαθαίνει. Ρήγμα που ενδέχεται να αποδειχτεί πολύ πιο βαθύ από ότι αρχικά είχε εκτιμηθεί αφού από την πλευρά των πρώην προέδρων εικάζεται ότι οι οργανωμένοι δεν δρουν από μόνοι τους. Ανεξαρτήτως αυτού  το δεδομένο είναι ότι οι κατηγορίες προς τον Ζιβανάρη πρωτίστος είναι ξεκάθαρες, όπως επίσης και το ότι όσο αυτός επιλέγει τη σιωπή τόσο πιο συχνά θα εκδίδονται ανακοινώσεις, αφού οι περισσότεροι ερμηνεύουν την άρνηση του να τοποθετηθεί δημόσια ως αδυναμία. Σήμερα είναι προγραμματισμένη η πρώτη συνεδρία του διοικητικού συμβουλίου και το κλίμα δεν μπορούσε να ήταν πιο τεταμένο. Η στάση που θα τηρήσει ο πρόεδρος σε σχέση με το όλο σκηνικό αναμένεται να είναι καθοριστική για τις μετέπειτα εξελίξεις. Την όποια απόφαση του θα πρέπει να την χαρακτηρίζει η συνέπεια αφού το πράγμα θα μπλεχτεί ακόμα περισσότερο αν λέει το άλφα στη συνεδρία και το βήτα εκτός αυτής.

Ο Φοίβος Ερωτοκρίτου διατηρεί ανοικτή γραμμή επικοινωνίας με τους οργανωμένους και φαίνεται να είναι ο μόνος που μπορεί να παίξει καταλυτικό ρόλο στο να μην οδηγηθεί η κατάσταση στα άκρα. Αν και κατά τη διάρκεια της συνέλευσης «θυσίασε» τον Ποταμίτη για χάρη των δυο πρώην προέδρων, δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο ότι είναι έτοιμος να έρθει και σε μετωπική σύγκρουση με τον Παν.συ.φι.

Είναι εδώ που οι Ζιβανάρης και Πετρίδης, είτε λειτουργούν από κοινού είτε ως ανεξάρτητες οντότητες, θα πρέπει να ζυγίσουν σωστά τα πράγματα και με κριτήριο το καλό του ΑΠΟΕΛ να πάρουν τις δικές τους αποφάσεις. Εννοείται ότι η κάθε πλευρά αντιλαμβάνεται με το δικό της τρόπο το «καλό του ΑΠΟΕΛ».

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!