Συνεχίζεται ο προγραμματισμός

Ακόμη δύο παίχτες πρόσθεσε στο δυναμικό του το καλαθοσφαιρικό μας τμήμα. Πρόκειται για τους Maurice Jeffers, αμερικανό με προϋπηρεσία στη Γερμανία και Ισπανία και για ένα Λιθουανό διεθνή που ήταν στην προεπιλογή της ομάδας της Λιθουανίας αλλά κόπηκε τελικά για το Μουντομπάσκετ. Το όνομα του θα ανακοινωθεί εντός της ημέρας. Το σαββατοκύριακο αναμένονται κι άλλες ανακοινώσεις και τη Δευτέρα θα είναι η έναρξη των προπονήσεων.

Maurice Jeffers
Στο πρόσωπο του αμερικάνου guard (θέσεις 2-3) ο Γιάννης Χριστόπουλος βλέπει ένα έμπειρο καλαθοσφαιριστή(03/04/1979) με παραστάσεις από την πρώτη κατηγορία της Γερμανίας. Ο παίχτης αγωνιζόταν στην LTi 46 ers και είχε 14.4 πόντους, 4 rebound ανά παιχνίδι και 55% δίποντο, 35.3% τρίποντο και 79.4% βολές.

Σούπερ καπ
Στις 14/10 (Πέμπτη) θα γίνει το Σούπερ καπ με τη συμμετοχή της ομάδας μας και του κεραυνού των Τρισόκκα και Jojo . Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο γήπεδο Ελευθερία και θα αποτελέσει την καλύτερη πρόβα για την έναρξη του πρωταθλήματος.

Έναρξη πρωταθλήματος
Με την ΕΝΑΔ ξεκινά ο ΑΠΟΕΛ το νέο πρωτάθλημα. Καλή σε γενικές γραμμές η κλήρωση αφού στην τέταρτη αγωνιστική θα αγωνιστούμε με την αέλ που κουβαλά τιμωρία από πέρσι και θα αγωνιστεί κεκλεισμένων των θυρών.

Καταστατική συνέλευση
Δεν τα κατάφερε τελικά ο πρόεδρος της ΚΟΚ να περάσει τις θέσεις που βολεύουν τον κεραυνό και βρήκε σκληρό μέτωπο εναντίων του. Τα τηλεοπτικά θα τα διαπραγματεύονται οι ομάδες μόνες τους αν θελήσουν και οι προτάσεις που κατατέθηκαν όσον αφορά τις νέες ποινές απορρίφθηκαν πλην της τιμωρίας κεκλεισμένων των θυρών στην οποία το σωματείο μας ήταν υπέρ.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!