Συνεχίζουμε, αλλά που πάμε;

Κατά τον προπονητή μας, περνούμε δύσκολες στιγμές αλλά θα συνεχίσουμε την προσπάθεια. Ευχαριστούμε πολύ Ιβάν. Όπως λέμε, χαίρω πολύ. Δεν μας είπε ο Γιοβάνοβιτς που μπορούμε να πάμε με αυτά τα χάλια της ομάδας. Που θα πάμε κύριε Ιβάν όταν τέλος Ιανουαρίου παίζουμε με λύσεις ανάγκης στο κέντρο της άμυνας, είμαστε ακόμα χωρίς τον κλασικό σέντερ φορ, η μία μεταγραφή που έκανες δεν κρίθηκε έτοιμη και προφανώς ικανή να βοηθήσει για να πάρουμε την πρόκριση, ο Ολιβέιρα ζεσταίνει τον πάγκο και προτιμάς ένα άπειρο νεαρό αμυντικό, μαζί με το Νούνο να μαρκάρουν σε επαναληπτικό ύπουλο παιχνίδι; Δεν μας είπε ο Ιβάν που θα μπορεί να πάει μια ομάδα που δέχεται τρεις εύκολες ήττες στο ΓΣΠ από την ΑΕΛ, την ΑΕΚ, την Ανόρθωση και που δεν νίκησε την πιο αδύνατη ομόνοια της τελευταίας 20ετίας;Που θα πάει κύριε Γιοβάνοβιτς αυτή η ομάδα που δεν μπορεί να βρει σταθερές λύσεις από κανένα ποδοσφαιριστή; Που θα πάει ο ΑΠΟΕΛ που έκανε ρεκόρ μεταγραφών επί εποχής Γιοβάνοβιτς αλλά σχεδόν καμιά δεν κατάφερε να δείξει ότι αξίζει τα χρήματα της;Θυμίζουμε. Κλουκόφσκι ( μετριότητα), Μάριο Σέρχιο ( ασταθής), Καρυπίδης , (δυσκολεύεται να επιστρέψει δύο μήνες μετά τον τραυματισμό) Ζουέλα ( η πιο αποτυχημένη μεταγραφή, Μπόρδα ( ανίκανος για τον ΑΠΟΕΛ), Μπεναχούρ, (καλός αλλά αναξιοποίητος από τον προπονητή), Τζιόλης, ( πιθανόν η πιο υποφερτή μεταγραφή), Μπούντιμιρ ( απογοήτευση), Αλωνεύτης ( μας έπαιξε τρεις μήνες και χάθηκε).Είχαμε γράψει μετά το στραπάτσο της Αλκής ότι ο Ιβάν έπαιξε ένα στοίχημα αλλά βγήκε χαμένος ο ΑΠΟΕΛ. Απίστευτη η αποτυχία στην ανανέωση της ομάδας. Μεγάλη η ευθύνη που έχει για να χάσει ο ΑΠΟΕΛ τα στοιχεία της σπουδαίας ομάδας και να χάσουμε όλοι εμείς την πίστη μας σε αυτή.

Που θα πάμε κύριοι της διοίκησης όταν είστε αδύνατοι να βάλετε φρένο στα τόσα πολλά λάθη. Δέχεστε αδιαμαρτύρητα όλες τια αποφάσεις που αδικούν τον ΑΠΟΕΛ. Είτε τις παίρνει ο προπονητής, είτε οι παίκτες, είτε η κοπ, είτε οι διαιτητές. Εδώ ο Αντώνης Χριστοδούλου που μας τον βάφτισαν ΑΠΟΕΛΙΣΤΑ αποδείχθηκε δειλός να μας δώσει το πέναλτι την Τετάρτη. Και ήταν πέναλτι, όχι δώρο διαιτητή.ΟΛΙΚΗ ΑΠΟΣΥΝΘΕΣΗ

Έτσι είναι δυστυχώς η εικόνα για τον ΑΠΟΕΛ μας. Ακόμα και αν το Σάββατο η ανόρθωση χάσει βαθμούς από την ομόνοια και εμείς νικήσουμε τον Ολυμπιακό, δεν πρόκειται να πιστέψουμε ότι μπορούμε να πάμε κάπου καλύτερα από εδώ που βρισκόμαστε. Μόνο αν θελήσει η ανόρθωση να χάσει το πρωτάθλημα θα το πάρουμε εμείς Μόνοι δεν μπορούμε. Γιατί δεν έχουμε τα κότσια μέσα και έξω από τα γήπεδα.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!