Σφήνα και δελεαστική προσφορά από Cyta

Οι δυο μεγαλύτερες εταιρείες τηλεπικοινωνιών στην Κύπρο φαίνεται ότι θα μεταφέρουν την μάχη τους και για το πoια θα φιγουράρει στο κεντρικό σημείο της φανέλας του ΑΠΟΕΛ. Όπως είναι γνωστό η συνεργασία με την ΜΤΝ ολοκληρώνεται εντός των επόμενων μηνών και η Cyta επιχειρεί εκ νέου να ενδυναμώσει τη διασύνδεση της με τον ΑΠΟΕΛ. Μέσα σε αυτά τα πλαίσια και όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ο ημικρατικός οργανισμός κατάθεσε σχετική πρόταση προς τον πρόεδρο της εταιρείας ΑΠΟΕΛ για τριετή συνεργασία. Η πρόταση θεωρείται δελεαστική αφού είναι μεγαλύτερη από την υφιστάμενη της ΜΤΝ ενώ δεν περιλαμβάνει την προβολή της Cyta σε περίπτωση πρόκρισης στους ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης, γεγονός που επιτρέπει την περαιτέρω αύξηση του ποσού.

Η Cyta που βρήκε κλειστές πόρτες από τη διοίκηση Ερωτοκρίτου όταν επιχείρησε να κάνει προσφορά για τα τηλεοπτικά δικαιώματα αισιοδοξεί ότι αυτή τη φορά η πρόταση της θα εξεταστεί με διαφορετική προσέγγιση.

Πάντως το όλο σκηνικό επιβεβαιώνει την ανάγκη να αξιοποιηθεί καλύτερα η δυναμική του ΑΠΟΕΛ μετά και την επική πορεία στους ομίλους.  Η αναγνωρισιμότητα της ομάδας σε συνδυασμό με το ότι έχουμε τους πιο πολλούς οπαδούς στην Κύπρο είναι ένα πανίσχυρο όπλο το οποίο δεν αξιοποιείται σε ικανοποιητικό βαθμό.

ΜΤΝ και Cyta είναι δυο από τους μεγαλύτερους οργανισμούς στην Κύπρο και το ότι ψοφούν να συνδέσουν τα προϊόντα και υπηρεσίες τους με τον ΑΠΟΕΛ είναι κάτι που πρέπει να εκμεταλλευτούμε.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!