Σχήμα με αντί Μπεναχούρ;

Το διάστρεμμα που έπαθε ο Μπεναχούρ θα κρατήσει τον Τυνήσιο εκτός δράσης τουλάχιστον για τον αγώνα του Σαββάτου γεγονός που βάζει σε σκέψεις τον προπονητή μας για το πώς θα παρατάξει την ομάδα προκειμένου να συνεχίσει η νικηφόρος πορεία. Μετά το 0-0 με την Ομόνοια ο Γιοβάνοβιτς επανέφερε τη διάταξη 4-5-1 στην οποία ο Μπεναχούρ ήταν βασικό γρανάζι ως ο παίκτης που αναλάμβανε το οργανωτικό κομμάτι. Η αποτελεσματικότητα της ομάδας συνδέθηκε κυρίως με τον Ατόρνο αλλά και ο Μπεναχούρ έπαιξε ουσιαστικό ρόλο στο να έχουμε κατοχή και καλή κυκλοφορία της μπάλας. Το ερώτημα που τίθεται είναι κατά πόσο θα προτιμηθεί και πάλι η διάταξη με ενισχυμένο κέντρο ή αν θα δούμε το 4-4-2 μετά από καιρό. Σε περίπτωση που ο Γιοβάνοβιτς επιλέξει να παρατάξει την ομάδα με έναν στην κορυφή θα πρέπει να αποφασίσει ποιος μπορεί να αναλάβει ρόλο αντι Μπεναχούρ.

Στο πρόσφατο παρελθόν οι δυο παίκτες που κλήθηκαν να δώσουν λύσεις σε αυτή τη θέση ήταν οι Μαντούκα και Πίντο. Πρέπει να πούμε ότι κανένας δεν το έπραξε με μεγάλη επιτυχία αλλά αυτό δεν σημαίνει και πολλά πράγματα. Αν το 4-5-1 και οι όποιες παραλλαγές του ταιριάζει καλύτερα στο αγωνιστικό προφίλ του ΑΠΟΕΛ θα πρέπει να μπορεί να εφαρμόζεται και όταν απουσιάζει ο Μπεναχούρ και αυτή ίσως να είναι μια από τις προκλήσεις το βράδυ του Σαββάτου.

Πάρντο: Με συγκέντρωση και βελτίωση

Ο φύλακας άγγελος του ΑΠΟΕΛ πήρε σειρά και έκανε δηλώσεις στο επίσημο κανάλι της ομάδας λέγοντας πως με συγκέντρωση και βελτίωση θα τα καταφέρουμε..

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!