Σωματείο ΑΠΟΕΛ: Δεύτερες και σοφότερες σκέψεις

Κάπως έτσι μπορεί να ερμηνευθεί η ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση Έλληνα διαμέσου της οποίας ενημερώνει ότι παρά τις αντίξοες οικονομικά συνθήκες δεν θα ανασταλεί η λειτουργία του πετοσφαιρικού τμήματος. Παράλληλα γίνεται εκ νέου άνοιγμα προς τον κόσμο τον οποίο οι διοικούντες καλούν να βοηθήσει έτσι ώστε να μπορέσουν να καλυφθούν τα έξοδα. Στη σχετική ανακοίνωση τονίζεται (καθόλου τυχαία) η προσπάθεια για εξόφληση των παλαιών χρεών αφού εν μέρει αποτελεί δικαιολογία για τη φετινή πορεία αλλά και προσπάθεια οικονομικής περισυλλογής που γίνεται.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα ακόλουθα:

Το ΔΣ του ΑΠΟΕΛ, αφού μελέτησε διεξοδικά τη διαμορφωμένη δυσχερή οικονομική κατάσταση των τμημάτων καλαθόσφαιρας και πετόσφαιρας, αποφάσισε παρόλες τις αντίξοες συνθήκες, να δώσει κάθε ικμάδα των δυνάμεων του, προκειμένου μέσα και από διορθωτικές κινήσεις, να μπορέσουν οι ομάδες του να συνεχίσουν με αξιοπρέπεια την αγωνιστική τους πορεία.

>

Παράλληλα όμως τονίζει κατηγορηματικά ότι η προσπάθεια οικονομικού νοικοκυρέματος που ξεκίνησε, συνεχιστεί έστω και αν οι όποιοι πρωταγωνιστικοί στόχοι που επιβάλλονται από την ιστορία του σωματείου, παραμεριστούν πρόσκαιρα.

Στόχος της διοίκησης ήταν και παραμένει, μέσα στο οικονομικό νοικοκύρεμα και την τάχιστη εξόφληση όλων των παλαιών υποχρεώσεων , η δημιουργία αξιόμαχων ομάδων στο άμεσο προσεχές μέλλον.

Σε αυτή την προσπάθεια καλούμε ΟΛΟΥΣ τους Αποελίστες να συνδράμουν. Ηθικά και οικονομικά. Κυκλοφορεί ήδη λαχνός οικονομικής ενίσχυσης και καλούνται όλοι οι Αποελίστες όπως ανταποκριθούν.

Το ΑΠΟΕΛ και το μέλλον του δεν αποτελεί μόνο υπόθεση της όποιας διοίκησης. Αποτελεί ΥΠΟΘΕΣΗ ΟΛΩΝ, οι οποίοι καλούνται να στηρίξουν την προσπάθεια επιβίωσης του σωματείου.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!