Σωματείο ΑΠΟΕΛ ώρα μηδέν

Δεν φαίνεται να είναι γραφτό των αθλητικών τμημάτων του σωματείου μας να διανύσουν μιαν ήρεμη αγωνιστική περίοδο χωρίς προβλήματα. Η χτεσινή μέρα σημαδεύτηκε με τη δημοσιοποίηση στον ηλεκτρονικών μέσων των προθέσεων του συμβουλίου του σωματείου να θέσουν σε αναστολή το τμήμα πετόσφαιρας, μετά και την ήττα από την Ομόνοια με 3-1 την Τρίτη το βράδυ. Της είδησης αυτής ακολούθησε και η επιστολή του παραιτηθέντος αρχηγού του πετοσφαιρικού τμήματος του ΑΠΟΕΛ και παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της ομάδας μας που κατηγορούσε ανοιχτά το συμβούλιο του σωματείου για πλήρη αδιαφορία προς το τμήμα.

Επιβεβαίωση της όλης κατάστασης ήταν και η συνάντηση που είχε η ομάδα της πετόσφαιρας με τον πρόεδρο κ. Έλληνα και μέλη του συμβουλίου κατά την οποία ενημερώθηκε για την πρόθεση του συμβουλίου να αναστείλουν την λειτουργία του τμήματος. Εναλλακτική λύση στο πιο πάνω, την οποία παρέθεσε ο κ. Ελληνας είναι η μείωση των απολαβών όλων των πετοσφαιριστών κοντά στο 60% των συμβολαίων τους. Είναι ηλίου φαεινότερο, ότι η κίνηση αυτή δεν είναι εφικτή μιας και οι πετοσφαιριστές που έχουν υπογράψει συμβόλαια λίγους μήνες πριν, άλλα άκουγαν από το στόμα του κ. Έλληνα και άλλα έχουν να αντιμετωπίσουν αυτή την στιγμή.

>

Σφήνα στις πιο πάνω εξελίξεις μπήκε και ο ΠΑΝΣΥΦΙ ΑΠΟΕΛ που επισκέφτηκε την ώρα της συνεδρίας το συμβούλιο του σωματείου. Ο Σύνδεσμος δήλωσε ξεκάθαρα στον κ. Έλληνα ότι δεν θα δεχτεί σε καμία περίπτωση την αναστολή οποιουδήποτε τμήματος του σωματείου και τον κάλεσε να αναλάβει τις ευθύνες του μαζί με το συμβούλιο του γιατί θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ.

Έτσι λοιπόν διανύουμε άλλη μια μαρτυρική χρονιά στο ιστορικό σωματείο μας η τύχη των τμημάτων του οποίου κρέμεται από τις προσωπικές αποφάσεις κάποιων που είναι φανερό ότι δεν ενεργούν με γνώμονα την περηφάνια και την ιστορία του σωματείου. Το σκηνικό είναι ακόμα πιο λυπηρό αν αναλογιστεί κάποιος ότι προηγούμενες χρονιές με σαφώς πιο αδύνατους οικονομικά προέδρους το σωματείο κατάφερνε όχι μόνο να συντηρεί τα αθλητικά του τμήματα αλλά και να πρωταγωνιστεί.

Ένα είναι το σίγουρο. Η ιστορία θα γράψει με μαύρα γράμματα τόσο την χρονιά της αναστολής του τμήματος της πετόσφαιρας όσο και τα ονόματα του προέδρου και μελών του συμβουλίου που συναίνεσαν σε αυτή την απόφαση.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!