Σωστή αντίδραση την κατάλληλη στιγμή

Ήταν ερωτηματικό για όλους μας το πώς θα αντιδρούσε η ομάδα κάτω από την πίεση και απογοήτευση που έφερε ο αποκλεισμός. Η απάντηση δόθηκε στο Παραλίμνι και μπορεί θα θεωρηθεί κάτι παραπάνω από ικανοποιητική. Μπορεί να αντιμετωπίσαμε μια ομάδα που δείχνει ότι θα παλέψει για την παραμονή της αλλά αυτό δεν πρέπει να υποβαθμίσει τη διάθεση και καλή απόδοση του ΑΠΟΕΛ. Εξάλλου μέτριες ομάδες αντιμετωπίσαμε και στο Europa League αλλά δεν μπορούσαμε να ανταποκριθούμε επαρκώς. Οι πέντε αλλαγές του Γιοβάνοβιτς και κυρίως το 4-4-2 που εφαρμόστηκε μετά το έβδομο λεπτό! βοήθησε τους παίκτες να βγάλουν πολύ καλή εικόνα μέσα στον αγωνιστικό χώρο με αποκορύφωμα τον τρόπο με τον οποίο προήλθαν τα τέρματα.Πολυβόλο ο Ατόρνο!Παίζοντας δίπλα από τον Μπουντιμίρ ο Παραγουανός εντυπωσίασε. Δεν ήταν μόνο τα τρια τέρματα που σημείωσε αλλά η όλη του παρουσία αφού ήταν κινητικός και παράλληλα δημιουργικός με τις τοποθετήσεις αλλά και επιλογές του με ή χωρίς την μπάλα. Σημαντικό ρόλο έπαιξε και η παρουσία του Μπούντιμιρ ο οποίος του άνοιγε διαδρόμους. Το επιθετικό ξέσπασα του Ατόρνο ήρθε την κατάλληλα χρονικά στιγμή αφού στέλλει ενθαρρυντικά μηνύματα για το ότι μπορεί να δώσει λύσεις μέχρι να υπάρξουν επιπλέον προσθήκες στη γραμμή κρούσης.

Αλωνεύτης οε οε οεΑυτό ήταν το σύνθημα που ακούστηκε έντονα στο Παραλίμνι στην αλλαγή του γύρω στο 60 και μετά που είχε κερδίσει ένα πέναλτι και είχε συμμετοχή σε δυο τέρματα. Ο Στάθης είναι ο πιο σταθερός σε απόδοση παίκτης της ομάδας αυτή τη στιγμή και με την όλη του παρουσία στο Παραλίμνι επιβεβαίωσε ότι μπορούμε να στηριχτούμε πάνω του. Το ζητούμενο είναι να συνεχίσει να δουλεύει σκληρά.Ανεβαίνει ο ψηλόςO Μπουντιμιρ μετά από δυο μέτρια σε απόδοση παιχνίδια ήταν αρκετά καλός στο Παραλίμνι κάνοντας τα πάντα εκτός από το γκολ. Μπορεί να έχασε μια κλασσική ευκαιρία αλλά ήταν δημιουργικός δίνοντας ένα έτοιμο γκολ στον Ατόρνο ενώ με τα τρεξίματα και τις ενέργειες του βοήθησε την μεσοεπιθετική ανάπτυξη της ομάδας. Ζητούμενο για τον Κροάτη είναι η σταθερότητα αλλά και η αποτελεσματικότητα αφού θα χρειαστούμε τα τέρματα του.

Βάπτισμα του πυρός για τους δυο ΈλληνεςΚαρυπίδης και Τζιολης αγωνίστηκαν για πρώτη φορά με τον πρώτο να είναι μάλιστα βασικός εξ ανάγκης. Όπως γράψαμε και την ημέρα απόκτησης του ο Καρυπίδης λόγω ικανοτήτων και ανταγωνισμού δεν θα δυσκολευτεί να κερδίσει θέση βασικού. Στο Παραλίμνι έδειξε την απαιτούμενη άνεση και παρόλο που ο αντίπαλος δεν μπόρεσε να εκδηλώσει ούτε μια επικίνδυνη επίθεση κρίνουμε ότι η προσθήκη του θα βοηθήσει.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!