Σωστή διαχείριση = νίκες

Η διαχείριση του +9 είναι πλέον το ζητούμενο για τον ΑΠΟΕΛ έτσι ώστε να μπορέσει να πάει στους αγώνες κατάταξης με τα σημερινά βαθμολογικά δεδομένα ή και με ακόμα καλύτερα αν οι υπόλοιποι έχουν απώλειες. Όλη η Κύπρος θεωρεί την ομάδα μας την επόμενη πρωταθλήτρια αλλά αυτό θα γίνει μόνο αν συνεχίσουμε να μαζεύουμε βαθμούς. Οι οπαδοί μας βλέπουν την ομάδα να καταφέρνει κατά καιρούς να ξεπερνά τις διάφορες δυσκολίες που της παρουσιάστηκαν και οι δυο σερί ήττες θα αποτελέσουν σύντομα μακρινή ανάμνηση. Ο αγώνας με τη Δόξα πάντως επιβεβαίωσε ότι δεν μπορούμε να θεωρήσουμε τίποτα δεδομένο. Μπορεί να αξίζαμε τη νίκη αλλά το ότι αυτή ήρθε πολύ δύσκολα και λίγα λεπτά πριν το τέλος δείχνει ότι υπερέβαλαν όσοι θεωρούσαν ότι θα είχαμε εύκολο απόγευμα. Είναι στην παράμετρο της σοβαρότητας που στέκονται από χτες όλοι στον επίσημο ΑΠΟΕΛ σε μια προσπάθεια να κρατήσουν χαμηλούς τόνους έστω και αν και αυτοί περιμένουν με αγωνία την επίσημη στέψη! Οι αγώνες που έρχονται δεν θα είναι εύκολοι και το ευχάριστο της υπόθεσης είναι ότι και ο κόσμος συμφωνεί στην περίπτωση του επόμενου μας αντίπαλου.

Ο Ολυμπιακός θεωρείται από τις πιο αξιόπιστες ομάδες του πρωταθλήματος και είναι για αυτό που υπολογίζεται από όλους, κάτι που επιβεβαιώνεται και από τα αποτελέσματα του δημοψηφίσματος που διεξάγεται στο site. Το ότι την Τετάρτη η ομάδα του Πάμπου Χριστοφδούλου δίνει ένα καθοριστικό αγώνα στο κύπελλο είναι προς όφελος μας, νοουμένου ότι θα φροντίσουμε και εμείς να προετοιμαστούμε κατάλληλα.

Μετά το χτεσινό ρεπό οι προπονήσεις επαναρχίζουν από σήμερα και όπως διαρρέει ο Τρισκόφσκι θα επιχειρήσει να προπονηθεί σε φουλ ρυθμούς. Είναι ο μόνος από τους τραυματίες που έλαβε το ιατρικό οκ για να προπονηθεί κανονικά και η εξέλιξη αυτή σηματοδοτεί την αντίστροφη μέτρηση για επιστροφή του στην αγωνιστική δράση. Κανένας άλλος δεν προλαβαίνει τον αγώνα με τον Ολυμπιακό ενώ το θετικό είναι ότι ο χρόνος λειτουργεί υπέρ του Κίσσα αφού ο τερματοφύλακας μας σε κάθε παιχνίδι βελτιώνει το βαθμό ετοιμότητας του.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!