Τέλος, αναβολή ή περιπέτειες;

Η ώρα της κρίσης έφτασε. Ο ΑΠΟΕΛ δίνει σήμερα το απόγευμα στο Τσίρειο το νέο πιο καθοριστικό αγώνα της χρονιάς. Τα βαθμολογικά δεδομένα είναι γνωστά και το ζητούμενο είναι να κερδίσουμε τον τρίτο πλέον στη βαθμολογία Απόλλων για να κάνουμε το πιο αποφασιστικό βήμα για κατάκτηση του πρωταθλήματος. Τα τρία πιθανά αποτελέσματα του σημερινού αγώνα θα καθορίσουν και τη συνέχεια και το ζητούμενο για την ομάδα μας είναι να δείξει χαρακτήρα και να δώσει απαντήσεις μέσα στο γήπεδο. Ο Απόλλων που θα έχει τις δικές του σημαντικές απουσίες θα προσπαθήσει για τη νίκη ενώ θα πρέπει να λειτουργήσει υπέρ μας η πίεση του ότι πλέον κινδυνεύει να χάσει τη δεύτερη θέση. Όπως και αν παρουσιαστεί η ομάδα του Κίρζη, ο αγώνας θα κριθεί από την απόδοση του ΑΠΟΕΛ και είναι για αυτό που πρέπει να παρουσιαστούμε έτοιμοι τόσο αγωνιστικά όσο και από πλευράς ψυχολογίας.

Οι απουσίες ή και οι ποδοσφαιριστές που δεν είναι έτοιμοι για βασικοί είναι ένα θέμα το οποίο όμως μπορούμε να διαχειριστούμε. Ο Φινκ εξακολουθεί να έχει αρκετές και καλές επιλογές και το ζητούμενο είναι να δούμε έναν ΑΠΟΕΛ που θα έχει σωστό και αποτελεσματικό πλάνο αποφεύγοντας τα αμυντικά λάθη που έφεραν 5 γκολ στους τελευταίους δύο αγώνες.

Έχει και ο Απόλλων όμως τα τρωτά του σημεία με την αμυντική γραμμή να είναι ένα από αυτά οπότε η ομάδα μας πρέπει να βρει τον τρόπο να εκμεταλλευτεί την εκτελεστική ικανότητα του Τζιμπούρ και την καλή αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Ντε Βινσέτι.

Το κλίμα φανατισμού που θα συναντήσουν οι παίκτες μας με το που θα πατήσουν το πόδι τους στο Τσίρειο αλλά και η απουσία των οπαδών μας είναι παράμετροι απόλυτα διαχειρίσιμοι αν έγινε η σωστή προετοιμασία οπότε αναμένουμε να μην παίξουν καθοριστικό ρόλο στο αποτέλεσμα.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!