Τέλος και ο Ζε Κάρλος

Με το που σφύριξε ο διαιτητής τη λήξη του αγώνα μαζί με τους πανηγυρισμούς άρχισαν και οι διεργασίες για το νέο ΑΠΟΕΛ. Μακρίδης και Μαχλάς ανακοίνωσαν τις αναμενόμενες αποφάσεις τους ενώ οι διοικούντες σε συνεργασία με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς άρχισαν από την Κυριακή εντατικές διεργασίες για να ξεκαθαρίσουν άμεσα όσο πιο πολλά θέματα γίνονται. Ένα από αυτά είναι του Ζε Κάρλος ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες μας δεν θα συνεχίσει στην ομάδα μας. Η είδηση που αποκαλύψαμε την 1η Απριλίου υλοποιείται αρκετό καιρό μετά αφού για οικονομικούς κυρίως λόγους η διοίκηση με τη σύμφωνο γνώμη του προπονητή αποφάσισε να εξασκήσει το option που της επέτρεπε να σπάσει το διετές συμβόλαιο που είχε με τον Βραζιλιάνο.

Ο Ζε Κάρλος που και στον τελικό έδειξε ότι μπορεί να δώσει στην ομάδα πράγματα που δεν μπορούν άλλοι φεύγει και το ζητούμενο πλέον είναι να βρεθεί όχι ισάξιος αλλά καλύτερος του.

>

Όσον αφορά τα υπόλοιπα θέματα που αφορούν τον προγραμματισμό η προσοχή επικεντρώνεται στο να ξεκαθαρίσει ποιοι παίκτες θα παραμείνουν από το υφιστάμενο ρόστερ. Ο Καψής όπως και ο Μαχλάς θα ήθελε να παραμείνει αλλά η επιθυμία αυτή δε φαίνεται να βρίσκει σύμφωνη την πλευρά μας, ενώ αντίθετα φαίνεται να είναι τα δεδομένα για το Σεγκιρί ο οποίος κερδίζει καθημερινά πόντους και μάλλον θα παραμείνει.

Ερωτηματικό υπάρχει για τον Χατζί έστω και αν έχει συμβόλαιο ενώ ο Δασκαλάκης είναι στον αέρα και το αν θα παραμείνει ή όχι θα ξεκαθαρίσει τις αμέσως επόμενες μέρες.

Για αυτούς που θα έρθουν οι Πουρσαϊτίδης και Παπαθανασίου θα ανακοινωθούν εντός των επόμενων 2-3 ημερών ενώ η υπόθεση Τριστάν δεν θεωρείται καθόλου εύκολη. Οι απαιτήσεις του Ισπανού ξεπερνούν τις 400 χιλιάδες ευρώ ενώ θα αξιολογήσει πολλές άλλες προτάσεις που αναμένει. Η περίπτωση Ζεβλάκοφ είναι επίσης πολύ ψηλά στη λίστα του Γιοβάνοβιτς και είναι για αυτό που η ομάδα μας επανήλθε με ανανεωμένη πρόταση στον Πολωνό ελπίζοντας να κλείσει η μεταγραφή.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!