Τέλος στο κεκλεισμένων των θυρών, αν πληρώσεις!

Η εκτελεστική της ΚΟΠ συνεδρίασε σήμερα και μεταξύ άλλων εξέτασε το θέμα των φωτοβολίδων και σχετικής εισήγησης που υποβλήθηκε από τον ΑΠΟΕΛ και τρία άλλα σωματεία έτσι ώστε η ποινή του κεκλεισμένου των θυρών να μπορεί να εξαγοραστεί με την καταβολή ενός χρηματικού ποσού. Η λογική είναι ξεκάθαρη και σχετίζεται με το ότι πρόκειται για ένα μέτρο που τιμωρεί τις ομάδες για την ανικανότητα εκτός των άλλων και της αστυνομίας. Μετά από έντονες συζητήσεις η πρόταση πέρασε αλλά με το αζημιώτο αφού όποια ομάδα επιθυμεί να εξαγοράσει την ποινή θα πρέπει να καταβάλει το ποσό των 40 χιλιάδων ευρώ!

Για τον ΑΠΟΕΛ που είναι η ομάδα που ήδη έχει τιμωρηθεί με μια αγωνιστική η εξέλιξη αυτή της επιτρέπει να εξαγοράσει πιθανές τιμωρίες που θα τις επιβληθεί μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Αυτό αναμένεται να γίνει αν τιμωρηθούμε για τον άναμμα φωτοβολίδων στον αγώνα με την ομόνοια.

Όπως γίνεται αντιληπτό ο ΑΠΟΕΛ ήταν ο άμεσα ενδιαφερόμενος και ο Λοϊζίδης έπαιξε καταλυτικό ρόλο στο να εξελιχθούν τα πράγματα θετικά για την ομάδα μας. Αξίζει να πούμε ότι προς έκπληξη μας και ο Κουτσοκούμνης ήταν θετικός. Ίσως να έπαιξε ρόλο και το ποσό των 40 χιλιάδων!

Όσον αφορά την ποινή που έχουμε ήδη δεχτεί αύριο θα ξεκαθαρίσει αν θα την εκτίσουμε στον αγώνα με την Σαλαμίνα ή με την Άχνα. 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!