Τέρμα πια η ανοχή

Το ποδοσφαιρικό παράρτημα διατηρείται ζωντανό στην μάχη του πρωταθλήματος εκμεταλλευόμενο τα διαιτητικά «λάθη». Η διοίκηση του ποδοσφαιρικού ΑΠΟΕΛ μόλις χτες με έμμεσες τοποθετήσεις για κάθοδο ξένων διαιτητών προσπαθεί να ανατρέψει τα δεδομένα προτού να είναι αργά. Ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ αγωνιά και εκλιπαρεί τον Ερωτοκρίτου και τους συνεργάτες του να προστατέψουν την ομάδα πριν να είναι αργά. Ενδεικτική είναι και το πιο κάτω κείμενο που λάβαμε από οπαδό μας.

Όσο πλησιάζει το τέλος του φετινού πρωταθλήματος γινόμαστε ολοένα και περισσότερο μάρτυρες μίας ανευ προηγουμένου προσπάθειας σπρωξίματος της ”κυβερνητικής” ομάδας για να πάρει τον τίτλο.

Για αυτούς η κατάκτηση του φετινού τίτλου είναι πιο σημαντική και πιο επιτακτική από οτιδήποτε άλλο αυτή τη στιγμή με αποτέλεσμα όταν πλέον κατάλαβαν ότι μόνο τα εκατομμύρια τα οποία χαρίζουν ανεξέλεγκτα στον Μιλτή δεν είναι αρκετά για την κατάκτηση του τίτλου, χρησιμοποιούν πλέον για την επίτευξη του στόχου τους θεμιτά και αθέμιτα μέσα χωρίς ενδοισαμό και χωρίς να νιώθουν πλέον την ανάγκη ούτε να κρυφτούν.

Εγώ γεννήθηκα το 1974 και δεν θυμάμαι ιδιαίτερα τα πέτρινα χρόνια που ακολούθησαν μετά την εισβολή και μέχρι σήμερα θεωρούσα κάπως υπερβολικές τις δηλώσεις των μεγαλύτερων για το πως η Ομόνοια έλεγχε τα πάντα στο Κυπριακό Ποδόσφαιρο και πως το ΑΠΟΕΛ της ΕΟΚΑ Β απαγορευόταν να γευτεί τη χαρά ενός τίτλου. Πίστευα ότι ίσως τελικά η Ομόνοια να είχε εκείνη την υπερομάδα που τις επέτρεπε να πανηγυρίζει συνεχόμενους τίτλους χωρίς κανένα σοβαρό ανταγωνισμό.

Μετά την άνοδο όμως του Δημήτρη Χριστόφια στην εξουσία γινόμαστε όλοι μάρτυρες απίστευτων γεγονότων προκειμένου η Ομόνοια να

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!