Τέρμα στην ανοχή

Έστω και καθυστερημένα το επίσημο ΑΠΟΕΛ δείχνει διαθετημένο να μην συνεχίσει να έχει παθητικό ρόλο στα όσα συμβαίνουν παρασκηνιακά και φαίνεται να επηρεάζουν τις αποφάσεις των διαιτητών και όχι μόνο. Χτες λοιπόν στάληκε στα ΜΜΕ σχετική ανακοίνωση η οποία εστιάζεται στα διαιτητικά λάθη των πρώτων δυο αγωνιστικών και στο πως συγκεκριμένες ομάδες επιχειρούν εκφοβισμό των διαιτητών επικαλούμενες τις πρόσφατες εκλογές στην ΚΟΠ.

Ουσιαστικά τα όσα αναφέραμε στις 17.09 στο άρθρο υπό τον τίτλο «Διαιτησία: Καμπανάκι κινδύνου» έρχονται να αποτυπωθούν στο βαθμό που μπορούσαν να το πράξουν και οι διοικούντες, μέσω της σχετικής ανακοίνωσης.

Σήμερα εμείς νιώθουμε την ανάγκη να επαναλάβουμε ότι ο ξεπεσμός του Κουτσοκούμνη τον ωθεί συνειδητά και φανερά να επιχειρεί να ρίξει γέφυρες επικοινωνίας με τα σωματεία που του έχουν κηρύξει πόλεμο. Οι γέφυρες επικοινωνίας περιλαμβάνουν όμως και κάποια έμμεσα μηνύματα. Δεν είναι καθόλου τυχαίο που οι συγκεκριμένες ομάδες βρίσκονται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Δεν είναι καθόλου τυχαίο που στους αγώνες τους έχουν οριστεί συγκεκριμένοι διαιτητές

Η ανακοίνωση του δ.σ της εταιρείας ΑΠΟΕΛ αναφέρει τα ακόλουθα:
«Το κεφάλαιο διαιτησία άνοιξε πάρα πολύ νωρίς στο φετινό πρωτάθλημα και αυτό αποτελεί ένα πολύ κακό οιωνό . Ήδη στις δύο πρώτες αγωνιστικές γίναμε μάρτυρες ιδιαίτερα αδύναμων αλλά και αλλοπρόσαλλών διαιτησιών , οι οποίες εκτρέφουν καχυκοψία.
Αυτή την καχυκοψία φρόντισαν να ανεβάσουν στα ύψη πριν καν αρχίσει το πρωτάθλημα οι διοικήσεις συγκεκριμένων ομάδων , ορισμένες εκ των οποίων συνεχίζουν να συντηρούν ένα «πολεμικό» κλίμα στο χώρο του Κυπριακού ποδοσφαίρου.

Ως ΑΠΟΕΛ δηλώνουμε με ένταση και αποφασιστικότητα ότι, δεν πρόκειται να ανεχτούμε ούτε άλλες άδικες διαιτησίες , αλλά ούτε και τον εκφοβισμό των διαιτητών από εκείνους που συνεχίζουν να φωνασκούν και να διαμαρτύρονται ότι δήθεν αδικήθηκαν στις εκλογές για την εκτελεστική επιτροπή και άλλα σώματα της Κ.Ο.Π.

Προειδοποιούμε και τους διαιτητές αλλά και αυτούς που οξύνουν τα πνεύματα στο χώρο του Κυπριακού ποδοσφαίρου ότι, οδηγούν με ραγδαίους ρυθμούς τα πράγματα σε αδιέξοδα, για τις συνέπειες των οποίων θα φέρουν την αποκλειστική ευθύνη.
Απορούμε γιατί η συμφωνία για την ανταλλαγή των διαιτητών με την Ελλάδα έχει παγώσει και γιατί οι διεργασίες για την επέκταση αυτής της συμφωνίας και με το Ισραήλ δεν έχουν προχωρήσει. Ποίους πραγματικά εξυπηρετεί η συντήρηση ενός νοσηρού κλίματος στο χώρο του ποδοσφαίρου;».

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!