Τίποτα δεν μαςσταματά

Η προσπάθεια παραμονής στην κορυφή που θα μας φέρει και το πρωτάθλημα άρχισε με τον καλύτερο και πιο συναρπαστικό τρόπο. Παίκτες και τεχνική ηγεσία ανταποκρίθηκαν με τον καλύτερο τρόπο και παρά το άσχημο ξεκίνημα της ομάδας στο πρώτο ημίχρονο πήραν τη νίκη στη επανάληψη. Το γκολ του Χρύση στριφογυρίζει ακόμα στο μυαλό όλων μας αφού δικαιολογημένα θεωρείται το πιο σημαντικό της φετινής χρονιάς. Το πιο σημαντικό μέχρι το επόμενο αφού η προσπάθεια πρέπει να ενταθεί. Είδαμε όλοι την ΑΕΛ να δίνει τα πάντα για την ισοπαλία και στο τέλος να καταφεύγει και σε θεατρινισμούς παικτών της. Ο πρόεδρος της δήλωσε ότι το ίδιο θα πράξουν και εναντίον της ομόνοιας και εμείς θα αναμένουμε να δούμε αν το εννοεί.

Το πιο σημαντικό στοιχείο όμως και η προσοχή όλων μας πρέπει να είναι το ΑΠΟΕΛ. Γράφαμε και πριν το αγώνα με την ΑΕΛ ότι έχει σημασία τι κάνουν οι άλλοι αλλά αυτό δεν μπορεί να μας αποπροσανατολίζει. Η διαφορά των πέντε βαθμών είναι ικανοποιητική και αν παραμείνουμε σοβαροί θα την αυξήσουμε την επόμενη αγωνιστική.

Ο αγώνας με το παράρτημα του ΑΚΕΛ αναμένεται να κρίνει πολλά αφού με τυχόν νίκη μας, μόνο εάν αυτοκτονήσουμε θα χάσουμε το πρωτάθλημα. Το ζητούμενο εξακολουθεί να είναι η σοβαρότητα όλων μας αφού δεν έχουμε την πολυτέλεια να υποτιμήσουμε κανένα.

Προς το παρών η διακοπή του πρωταθλήματος, για την οποία διαμαρτυρήθηκε ο προπονητής μας βάζει για λίγο τη σκέψη για τον ντέρμπι στο ψυγείο. Χρίστου, Ηλία, Μιχαήλ, Σατσιάς και Αλεξάνδρου θα απουσιάσουν για τις επόμενες 10 μέρες αφού έχουν κληθεί από τον Αναστασιάδη, ενώ οι υπόλοιποι θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν κάποιες ανάσες και να ετοιμαστούν καλύτερα.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!