Τίποτα δεν το σταματά

Το καλαθοσφαιρικό ΑΠΟΕΛ βαδίζει παράλληλα με το ποδοσφαιρικό και δείχνει πως και φέτος θα είναι το φαβορί για κατάκτηση του πρωταθλήματος. Παρά τα χίλια δυο προβλήματα και την κουραστική ιστορία με την εγγραφή του Λι, κερδίσαμε και τον Κεραυνό σε έναν αγώνα ακατάλληλο για καρδιακούς. Η ομάδα μας όπως και στον αγώνα του σούπερ καπ απώλεσε στο τέταρτο δεκάλεπτο μια σημαντική διαφορά και λίγο έλειψε να χάσει τον αγώνα. Στο διάστημα αυτό ο Κεραυνός με ένα απίστευτο σερί 0-18 όχι μόνο έφερε τον αγώνα στα ίσα αλλά πέρασε μπροστά στο σκορ με ένα πόντο. Παρά το σοκ και προ του φάσματος της ήττας ένα κλέψιμο ήταν αρκετό για να διαμορφωθεί το τελικό 71-69.

Από την αρχή φάνηκε ότι ο αγώνας θα κρινόταν στις λεπτομέρειες και το ξέσπασμα της ομάδας στο τρίτο δεκάλεπτο και το άνοιγμα της ψαλίδας στο σκορ δεν αποδείχτηκε αρκετό. Και αυτό γιατί όλοι θεώρησαν τη νίκη δεδομένη και σε συνδυασμό με τα εύκολα λάθη όταν ο Κεραυνός πίεσε σε όλο το γήπεδο έφεραν τον αγώνα στα ίσα.

Ο κόσμος όπως αναμενόταν έπαιξε καταλυτικό ρόλο αφού δημιούργησε τη γνωστή φανταστική ατμόσφαιρά που βοηθά να είναι το Λευκόθεο απόρθητο φρούριο.

Δεκάλεπτα: 19-18, 40-36, 56-43, 71-69

ΑΠΟΕΛ:
Μπιγκς 10 (1), Κόβατς 4, Χάναβαν 10 (2), Νεοφύτου, Ντέιβις 29 (2), Βίτας 8, Καλαϊτζίδης 5, Μπούλιαν 5

ΠΑΙΞΤΕ ΜΠΑΛΛΑ ΜΕ €100 ΜΠΟΝΟΥΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΑΠΟ ΤΗ BETSSON.COM

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!