Τίτλοι τέλους και επίσημα

Οι εδώ και μήνες προδιαγραφόμενη αποχώρηση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς από τον ΑΠΟΕΛ επισημοποιήθηκε σήμερα. Στη συνάντηση που είχε ο προπονητής μας με τον Ερωτοκρίτου και τους συνεργάτες του ενημέρωσε εκ νέου για την απόφαση του να αποχωρήσει από την ομάδα. Η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ εξέδωσε σχετική ανακοίνωση που αναφέρει ότι παρά τη σφοδρή επιθυμία! του δ.σ ο Γιοβάνοβιτς έκρινε καλύτερο τόσο για τον ίδιο όσο και για τον ΑΠΟΕΛ να αποχωρήσει. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Πραγματοποιήθηκε σήμερα συνάντηση αντιπροσωπείας της Διοίκησης της ομάδας μας, υπό τον Πρόεδρο της κ. Φοίβο Ερωτοκρίτου, με τον κ. Γιοβάνοβιτς, στη διάρκεια της οποίας μεταφέρθηκε προς αυτόν η σφοδρή επιθυμία του Δ.Σ. και ολόκληρου του οικοδομήματος του ΑΠΟΕΛ ώστε να συνεχιστεί η συνεργασία μας. Ο κ. Γιοβάνοβιτς ενημέρωσε την αντιπροσωπεία του Δ.Σ. ότι είναι καλύτερα τόσο για τον ίδιο όσο και για το ΑΠΟΕΛ να αποχωρήσει από την ομάδα.

Παρά τη θλίψη μας για τη μη συνέχιση της συνεργασίας μας, είμαστε υποχρεωμένοι να αποδεχθούμε την αρνητική αυτή εξέλιξη για το ΑΠΟΕΛ και ταυτόχρονα να σεβαστούμε την επιθυμία του κ. Γιοβάνοβιτς, καθώς και τους λόγους για την απόφαση του, όπως μας τους εξέθεσε στη συνάντηση.

Η προσφορά του κ. Γιοβάνοβιτς στο ΑΠΟΕΛ είναι τέτοια που ξεπερνά κατά πολύ τα όρια μιας ποδοσφαιρικής επιτυχίας, που αποδεικνύονται πολύ στενά για να χωρέσουν τις ανεπανάληπτες υπηρεσίες του προς την ομάδα μας.

Εκ μέρους ολόκληρης της οικογένειας του ΑΠΟΕΛ θέλουμε να εκφράσουμε δημόσια τις ευχαριστίες μας προς τον κ. Γιοβάνοβιτς, που λάμπρυνε με την παρουσία του την ιστορία της ομάδας μας.

Οι επιτυχίες που είχε με το ΑΠΟΕΛ έδωσαν στην ομάδα μας μια περίοπτη θέση στον ποδοσφαιρικό χάρτη της Ευρώπης και την βοήθησαν να μεγαλώσει ακόμα πιο πολύ.

Σαν Δ.Σ. θεωρούμε εξαιρετική τιμή για μας που είχαμε την τύχη να συνεργαστούμε με έναν άνθρωπο με το ήθος και την αξιοπρέπεια του κ. Γιοβάνοβιτς. Έχει ανεβάσει πολύ ψηλά τον πήχη τόσο με τις επιτυχίες του όσο και με τη σοβαρότητα του, τον επαγγελματισμό του και την ηθική του και θα θέλαμε να του εκφράσουμε από τα βάθη της ψυχής μας κάθε καλό στην επαγγελματική του πορεία αλλά και στην οικογένεια του.

Τέλος, το Δ.Σ. της ομάδας μας επιφυλάσσεται για τον τρόπο που θα τιμήσει τον κ. Γιοβάνοβιτς, που θα είναι ανάλογος της τεράστιας προσφοράς του προς το ΑΠΟΕΛ και τον κόσμο του, που τόσο τον αγάπησε

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!