Ταξίδι με προεκτάσεις

Μετά τον Σικορά ήταν η σειρά του Χιώτη να απαιτήσει και να γίνει δεκτό το αίτημα του για μετάβαση στο εξωτερικό έτσι ώστε να ακολουθήσει εντατικό πρόγραμμα αποκατάστασης, που έχει σαν στόχο να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση το συντομότερο δυνατό. Η πρακτική αυτή φαίνεται να κερδίζει έδαφος όλο και συχνότερα γεγονός που πρέπει να προβληματίσει τους υπεύθυνους αφού αποτελεί μια άμεση αμφισβήτηση προς τους επαγγελματίες που εργοδοτεί το ΑΠΟΕΛ και έχουν την ευθύνη για αποκατάσταση των τραυματιών. Επειδή και ανάμεσα στον κόσμο επικρατεί προβληματισμός και πολλοί αποδίδουν ευθύνες στο ιατρικό τιμ θεωρώντας ρίζα του κακού τον Κωστά Σχίζα πρέπει να διευκρινίσουμε ότι υπεύθυνοι για την αποκατάσταση των ποδοσφαιριστών είναι ομάδα φυσιοθεραπευτών της οποίας ηγείται ο Αντώνης Κέντελης. Ο Χιώτης θα παραμείνει στην Αθήνα για μια περίπου εβδομάδα και αναλόγως της βελτίωσης που θα παρουσιάσει θα αποφασίσει πότε θα επιστρέψει.

Παρόλο που το ιατρικό κεφάλαιο είναι το πιο εξειδικευμένο θέμα που αφορά την ομάδα μας θα τολμήσουμε να πούμε ότι η εντύπωση που επικρατεί στη συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου είναι ότι έχουμε τους συχνότερους τραυματισμούς και κυρίως την μεγαλύτερη αποχή από αυτούς που παροπλίζονται. Ανεξαρτήτως του αν το πρόβλημα είναι επικοινωνιακό ή και ιατρικό, διοίκηση και τεχνική ηγεσία πρέπει να λάβουν τα μέτρα που αρμόζουν σε μια ομάδα που θέλει και πρέπει να ενεργεί επαγγελματικά.

Καρτέλ από τον εθνικό εργολάβο?
Επειδή δε θα σταματούσε ποτέ να θυμίζουμε τις εξαρτήσεις και την κοροϊδία του κυπριακού λαού από τη διοχέτευση εκατομμυρίων ευρώ προς το ποδοσφαιρικό παράρτημα του ΑΚΕΛ, με χαρά μάθαμε τις εύλογες υπόνοιες της γενικής ελέγκτριας του κράτους για πιθανή δράση καρτέλ με πρωταγωνιστή τον Μιλτή. Το όλο σκηνικό που φαίνεται να στήθηκε αφορά το έργο ανέγερσής του ΘΟΚ για το οποίο υπάρχει εκτενείς αναφορά στο χτεσινό Φιλελεύθερο.

Το ζητούμενο πλέον είναι να μην βάλουν φίμωτρο σε όσους επιχειρήσουν να ξετυλίξουν το κουβάρι αφού δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα όταν ο πρόεδρος της ομόνοιας θεωρείται και φίλος του προέδρου της δημοκρατίας.

______________________________________________________________

Παν.Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ – ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΦΟ

Οι εκδηλώσεις του Παν.Συ.Φι. συνεχίζονται, και αύριο Τετάρτη 30/12 στις 7.30μμ θα πραγματοποιηθεί στο Σπίτι των Πορτοκαλί το μεγάλο πάρτι όλων των Συνδέσμων του Παν.Συ.Φι. Όλα τα μέλη και μη, είναι ευπρόσδεκτα για να γιορτάσουμε όπως εμείς ξέρουμε το τέλος μιας χρονιάς , τις πιο επιτυχημένης στην ιστορία του Σωματείου.

Το πάρτι των Πορτοκαλί θα συνεχιστεί και την Κυριακή 03/01 στην Πάφο. Μετά την διακοπή για τις Γιορτές των Χριστουγέννων, ο ΘΡΥΛΟΣ ο ΘΕΟΣ συνεχίζει τις υποχρεώσεις του στο τοπικό ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα. Αντίπαλος του αυτή την φορά θα είναι η αέπ, σε ένα εξαιρετικά σημαντικό παιχνίδι. Ο Παν.Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ θα ταξιδέψει στην Πάφο για να βρεθεί και πάλι στο πλευρό της ομάδας και ΚΑΛΟΥΜΕ όλα τα μέλη μας και τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ, όπως δώσουν βροντερά το παρών τους στο γήπεδο για να στήσουμε ακόμα ένα πορτοκαλί πάρτι, αυτή τη φορά στις κερκίδες και με πάθος να σπρώξουμε την ομάδα σε μία ακόμα νίκη.

ΠΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ SOLD OUT , ΠΑΜΕ ΝΑ ΒΑΨΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ, ΠΑΜΕ ΝΑ ΠΑΡΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΠΕΤΑΛΟ!!!

Όσοι θα έρθουν με την πορτοκαλί πορεία, καλούνται να βρίσκονται στο Σπίτι των Πορτοκαλί στις 11:30 το πρωί της Κυριακής. Το πορτοκαλί τρένο θα ξεκινήσει γύρω στις 12:30.

Επί της ευκαιρίας, θα θέλαμε να ευχηθούμε σε ΟΛΟΥΣ τους ΑΠΟΕΛίστες ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΥΓΕΙΑ, ΕΥΤΥΧΙΑ και ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ στο νησί μας.

ΣΠΙΤΙ ΤΩΝ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ :

ΤΕΤΑΡΤΗ 30/12, 7:30μμ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΠΑΡΤΙ

ΚΥΡΙΑΚΗ 03/01, 11:30πμ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΦΟ

ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ – ΟΛΟΙ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!