Τα αναμενόμενα από τον Ιβάν (video)

Δεν άνοιξε τα χαρτιά του ο προπονητής μας στην καθιερωμένη διάσκεψη πριν τον αγώνα με τη Βίσλα όσον αφορά το αγωνιστικό του πλάνο και πιο συγκεκριμένη τον αντι Πουρσαϊτίδη. Όπως αναμενόταν τόνισε ότι η πρόκριση θα κριθεί και στους δυο αγώνες ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τη Βίσλα. «Σεβασμός για Βίσλα»Η Βίσλα είναι από τις πανίσχυρες ομάδες στην Πολωνία, έχει μια μεγάλη ιστορία, είναι η μόνιμη πρωταθλήτρια τα τελευταία χρόνια και είναι φυσιολογικό στην Πολωνία να θεωρείται το φαβορί. Από την άλλη και η δική μου ομάδα έχει την δική της ιστορία και οι επιτυχίες τα τελευταία χρόνια μας δίνουν την αυτοπεποίθηση για να προκριθούμε στην επόμενη φάση. Περιμένω όμως να διεξαχθεί ένα δυνατό και καλό παιχνίδι σε ένα εκπληκτικό γήπεδο με ποδοσφαιρικό κοινό. Αναμένω ότι και οι δυο ομάδες θα δείξουν μεγάλη διάθεση και θα παλέψουν πολύ για να βρεθούν στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ» ανέφερε αρχικά ο Γιοβάνοβιτς.

Παράμετρος έδρα«Η πρόκριση στους ομίλους πιστεύω ότι θα κριθεί και στα δυο παιχνίδια. Εμείς θα παλέψουμε σε αυτό το γήπεδο, είμαι χαρούμενος που βρισκόμαστε εδώ, είναι μια μεγάλη πρόκληση για τους ποδοσφαιριστές, να παίξουν σε ένα καλό γήπεδο, σε μια καλή έδρα αλλά για να περάσουμε πρέπει να είμαστε πολύ δυνατοί και στην Πολωνία και στο ΓΣΠ».

ΑΠΟΕΛ 2009 vs ΑΠΟΕΛ 2011«Ευχαριστώ γι’ αυτή την ερώτηση. Τόσο ο Ζεβλακοφ όσο και ο Κοσόφσκι έγραψαν με χρυσά γράμματα το όνομα τους στην ιστορία του ΑΠΟΕΛ, ήταν δυο παιδιά που μας βοήθησαν στην μεγαλύτερη επιτυχία στην ιστορία της ομάδας μας και οι δυο θα μείνουν στις καρδιές όλων των φίλων του ΑΠΟΕΛ αλλά και την δική μου. Το 2009 προκριθήκαμε στους ομίλους, ήταν μια πραγματικά πολύ δυνατή ομάδα όμως και αυτή η ομάδα που έχουμε σήμερα προσπαθεί να το επαναλάβει. Είναι μια πολύ καλή ομάδα με πολύ καλούς ποδοσφαιριστές, δεν πρέπει να ξεχνάμε ποτέ ότι μπροστά μας έχουμε μια πολύ καλή ομάδα που και αυτή διψά να περάσει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ».

Αν είναι πιο έμπειρη η φετινή ομάδα…«Οι εμπειρίες των τελευταίων χρόνων μας έχουν βοηθήσει και είναι φυσιολογικό η πρώτη συμμετοχή και η μετέπειτα πορείας να φέρνει περισσότερη αυτοπεποίθηση».

Αγωνιστικό πλάνο«Έχουμε μελετήσει την Βίσλα, το τι θα κάνουμε στο γήπεδο το έχουμε δουλέψει στις προπονήσεις, έχω αποφασίσει για τον αντικαταστάτη του Πουρσαιτίδη όμως το πώς θα παίξουμε θα το δείτε στο γήπεδο».

  

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!