Τα γνωστά από τον Φοίβο

Ο πρόεδρος της εταιρείας επανήλθε στο προσκήνιο μετά από καιρό και με παρέμβαση του στο τηλεοπτικό δελτίο του Mega επανέλαβε τα γνωστά περί στήριξης στον προπονητή, τους παίκτες αλλά και τους στενούς του συνεργάτες οι οποίοι βρέθηκαν σήμερα στο στόχαστρο των οργανωμένων. Ο Ερωτοκρίτου δεν είπε κάτι νέο αφού απλά επανέλαβε αυτά που διακηρύσσει εδώ και χρόνια ενώ μας θύμισε τον άδικο αποκλεισμό από την Μάριμπορ. Είναι φανερό ότι ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ θα συνεχίσει να στηρίζει τον Σέρτζιο εκτός και αν προκύψουν αποτελέσματα που τον βοηθήσουν να αντιληφθεί το μέγεθος του προβλήματος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την ανακοίνωση του ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ: Σέβομαι όλες τις απόψεις των οπαδών, των φίλων και του ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι τις υιοθετώ. Απ’ εκεί και πέρα εγώ στηρίζω και τους παίκτες και τους συνάδελφους μου στην διοίκηση με τους οποίους περάσαμε τόσα χρόνια μαζί, στήριξαν την ομάδα, όλοι μαζί την στηρίξαμε και απ’ εκεί πέρα στηρίζω και τους παίκτες τους οποίους μίλησα σήμερα, διότι και αυτοί λόγω της περιρρέουσας ατμόσφαιρας είχαν επηρεαστεί ως ένα βαθμό. Στηρίζω και τον προπονητή και το προπονητικό μας τιμ. Για όλα υπάρχει η κατάλληλη στιγμή. Το να παίρνουμε βεβιασμένες αποφάσεις, για μένα δεν είναι ο τρόπος που σκέφτομαι ή ο τρόπος που συμπεριφέρομαι. Εγώ έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες και είμαι σίγουρος ότι θα επανέλθουν ότι και είμαι σίγουρος ότι και ο προπονητής θα βρει τον τρόπο να εμψυχώσει τους παίκτες και να έρθουν καλύτερα αποτελέσματα.

Για τον προβληματισμό που εκφράστηκε και από πλευράς διοίκησης: Κοιτάξτε, το βλέπουμε και εμείς, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι δεν είναι αυτό που περιμέναμε. Μια άσχημη αρχή στο πρωτάθλημα, ένας άδικος αποκλεισμός από την Μάριμπορ, ευτυχώς στο τέλος έχει αποδοθεί δικαιοσύνη και περάσαμε με τον τρόπο που περάσαμε στους ομίλους αλλά δεν φαντάζεστε πόσο έχει επηρεάσει την ομάδα και τον προπονητή ο άδικος τρόπος που χάσαμε απ’ την Μάριμπορ. Απ’ εκεί πέρα για όλα υπάρχει η κατάλληλη στιγμή.

Για τις φήμες που ακούστηκαν για τον Γιώργο Δώνη: Αν είμαι εγώ αυτός που κόβει και ράβει, είναι ασύστολο ψεύδος. Ο κ. Δώνης μου προτάθηκε από τον μάνατζερ του από την Αυστραλία. Μου τηλεφώνησε και μου είπε ότι ο κ. Δώνης ενδιαφέρεται να έρθει στην Κύπρο να αναλάβει το ΑΠΟΕΛ. Εγώ του είχε πει ότι δεν υπάρχει θέμα προπονητή αυτή την στιγμή, τον ευχαρίστησα πολύ, ούτε για ποσά μιλήσαμε, ούτε για αν μας ενδιαφέρει ή δεν μας ενδιαφέρει. Ο κ. Δώνης είναι ένας αξιόλογος προπονητής όμως όπως έχω πει, αυτή την στιγμή δεν υπάρχει θέμα προπονητή στο ΑΠΟΕΛ.

 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!