Τα γνωστά μεταγραφικά «σενάρια»

Το γεγονός ότι έστω και σιωπηλά ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ομάδας για τη νέα χρόνια βρίσκεται σε εξέλιξη, έχει σημάνει συναγερμό στους διαφόρους μάνατζερ αλλά και στα μμε. Σαν αποτέλεσμα άρχισαν με την μεγαλύτερη ευκολία οι αναφορές σε διάφορα μμε για παίκτες που πιθανών να ενδιαφέρουν τον Γιοβάνοβιτς. Οι ονομαστικές αναφορές σε παίκτες βασίζονται σε πληροφορίες που προέρχονται από καφετέριες που συχνάζουν οπαδοί του ΑΠΟΕΛ, τα όσα γράφονται κατά καιρούς στο φόρουμ του site μας αλλά και ενημέρωση που τυγχάνουν οι αθλητικογράφοι από μάνατζερ. Το τελευταίο όνομα που ανακυκλώθηκε ήταν αυτό του Βαγγέλη Μόρα για το οποίο όπως γράψαμε και χτες μέσω της στήλης apoel.net σε ένα λεπτό, προκάλεσε απορία και γέλιο στους υπεύθυνους του προγραμματισμού. Επειδή είναι ακόμα Μάρτιος και μέχρι τον Αύγουστο αναμένεται να παρελάσουν εκατοντάδες ονόματα από τα διάφορα μμε, συστήνουμε υπομονή σε όλους.

Διοίκηση και τεχνική ηγεσία σωστά δεν μπαίνουν στη διαδικασία να επιβεβαιώνουν και κυρίως να διαψεύδουν το ονόματα παικτών που αραδιάζονται στα μέσα ενημέρωσης. Η τακτική της απόλυτης μυστικότητας είναι κάτι που θα επιδιώξουν και φέτος με τον συνδυασμό Γιοβάνοβιτς-Κυριακίδη να διασφαλίζει ότι αυτή θα επιτευχθεί στον μέγιστο δυνατό βαθμό.

Αυτό που μπορούμε να πούμε σχετικά με τον προγραμματισμό είναι ότι για κάποιους παίκτες που έχουν προταθεί και γέμισαν τον μάτι του προπονητή θα πρέπει να παρθεί απόφαση για το αν θα κινηθούμε προς την απόκτηση τους. Και αυτό γιατί ενδέχεται και οι ίδιοι να μην είναι διαθετημένοι να περιμένουν αρκετό καιρό για να αποφασίσουν την επόμενη τους ποδοσφαιρική στέγη.

Πάντως ο Γιοβάνοβιτς απέδειξε πολλές φορές ότι δεν αρέσκεται να λειτουργεί κάτω από χρονικά περιθώρια και μόνον όταν πειστεί πλήρως προχωρά στην όποια προσθήκη. Για Σημειολογικά αναφέρουμε ότι η απόφαση για απόκτηση του Τρισκόφσκι είχε παρθεί πέρσι τον Μάρτιο έστω και αν η επίσημη ανακοίνωση έγινε ένα μήνα αργότερα..

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!