Τα δεδομένα για Ατόρνο και Σολάρι

Από κεκτημένη ταχύτητα οπαδοί και μέσα ενημέρωσης αποφάσισαν προ δεκαπενθημέρου τον τρόπο με τον οποίο η διοίκηση θα χειριζόταν τους Ατόρνο και Σολάρι. Μέσα σε αυτά τα πλαίσια όλοι μας προτρέξαμε των εξελίξεων και κρίναμε ότι ο πρώτος πρέπει να αποχωρήσει και ότι στο δεύτερο πρέπει να γίνει αναπροσαρμογή απολαβών προς τα κάτω. Οι εκτιμήσεις των μη υπευθύνων δεν μπορούν να θεωρηθούν αφύσικες αλλά τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως θα ανέμεναν οι περισσότεροι οπότε θα πρέπει να γνωρίζουμε πως έχουν τα δεδομένα..

Ατόρνο: Μένει εκτός και εάν

Ο Ατόρνο ήρθε στον ΑΠΟΕΛ με την προσδοκία ότι θα μπορέσει να θεωρηθεί επιλογή εντεκάδας κάτι που δεν έγινε κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Ενώ ο παίκτης ξεκίνησε εντυπωσιακά ένας τραυματισμός τον άφησε εκτός για σημαντικό χρονικό διάστημα και όταν επανήλθε δεν μπόρεσε ποτέ να κάνει το κάτι παραπάνω. Ο Γιοβάνοβιτς είναι ο πρώτος που περίμενε ότι ο παίκτης θα πρόσφερε περισσότερα αλλά δεν έχει δώσει τη συγκατάθεση του για αποδέσμευση του παίκτη. Ούτε η δικαστική εκκρεμότητα με την έφεση του Απόλλωνα μπορεί να θεωρηθεί επιλογή εξόδου του παίκτη αφού η ομάδα της Λεμεσού δεν έχει υπόθεση.

Με αυτά τα δεδομένα η μόνη περίπτωση να κινηθούν οι διαδικασίες για διακοπή της συνεργασίας είναι αν μετά που ολοκληρωθούν οι πρώτες μεταγραφικές  κινήσεις κριθεί από τον Γιοβάνοβιτς ότι πρέπει να γίνει μια προσθαφαίρεση στο δεξί φτερό της μεσαίας γραμμής. Πάντως όσο περνούν οι μέρες θα απομακρύνεται το ενδεχόμενο αποχώρησης του παίκτη.

Σολάρι: Δεν μας σώζει η μείωση αλλά…

Ο Σολάρι μπαίνει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του και τα δεδομένα για τον Αργεντινό είναι λίγο πολύ γνωστά. Αν και ο πρώτος σκόρερ της ομάδας τα τελευταία δυο χρόνια, οι προσδοκίες ήταν και είναι πολύ μεγαλύτερες. Ο παίκτης πέρασε μια δύσκολη χρονιά ιδιαίτερα στα μέσα της όταν η δυσφορία του προπονητή έφτασε σε οριακά επίπεδα, γεγονός που οδήγησε στο πείραμα Ατόρνο.

Ο πήχης των προσδοκιών σχετίζεται άμεσα με τις οικονομικές απολαβές του παίκτη αφού είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής της ομάδας. Οι σκέψεις για μειώσει των απολαβών του παίκτη έγιναν από πλευράς διοίκησης αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουν μετουσιωθεί σε κάτι ουσιαστικό.

Το όλο θέμα απαιτεί προσεκτικούς χειρισμούς αφού και αν ακόμα αποφασίσει η διοίκηση να εξοικονομήσει κάποιο ποσό είναι άγνωστο πως θα αντιδράσει ο παίκτης. Πάντως κάτι που ίσως να πρέπει να απασχολήσει την πλευρά του ποδοσφαιριστή είναι ότι τυχόν μειώσει ίσως βοηθήσει να κατεβεί κάπως ο πήχης των προσδοκιών που κουβαλά λόγω του ηγεμονικού συμβολαίου του. Αυτό υπό προϋποθέσεις ίσως παίξει ρόλο να και στο θέμα ανανέωσης του συμβολαίου σε ένα χρόνο!

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!