Τα δεδομένα για Ζουέλα και Αλωνεύτη

Μπορεί όλοι να απολαμβάνουμε τη σημερινή αργία αλλά τόσο η σημερινή μέρα όσο και η αυριανή θεωρούνται καθοριστικές για το θέμα ολοκλήρωσης του προγραμματισμού ή καλύτερα αυτού που θεωρείται φάση 1. Τις επόμενες 48ωρες θα πρέπει να ξεκαθαρίσουν οι περιπτώσεις των Ζουέλα και Αλωνευτή και όλα συνηγορούν ότι και οι δυο θα έχουν αίσιο τέλος. Κάτι τέτοιο θα επιτρέψει στον Γιοβάνοβιτς να στρέψει την προσοχή του στην αναζήτηση ενός ακόμα κεντρικού αμυντικού που θεωρείται η επόμενη προτεραιότητα. Ας δούμε όμως κάθε περίπτωση ξεχωριστά

Φρανσίσκο ΖουέλαΜε τον Αγκολέζο διεθνή αμυντικό υπάρχει καταρχήν συμφωνία για διετή συνεργασία και απόψε προγραμματίζεται η κάθοδος του στην Κύπρο. Η πλευρά του παίκτη ανάλαβε να εξασφαλίσει τη σχετική άδεια από τη ρωσική Κουμπάν για να μπορέσει να συνεχίσει την καριέρα του στον ΑΠΟΕΛ και αν περάσει τις ιατρικές εξετάσεις , θα ανακοινωθεί και επίσημα.

Στάθης ΑλωνεύτηςΟ Αλωνεύτης έχει πάρει την απόφαση του την οποία γνωστοποίησε και στους ανθρώπους του ΑΠΟΕΛ με τους οποίους είναι σε επαφή. Τα όσα γράφονται για ζυγίσματα από τις αντιδράσεις επώνυμων ή ανώνυμων οπαδών μας ή και αυτών του παραρτήματος είναι περισσότερο εκτιμήσεις των μέσων ενημέρωσης. Φυσικά κάποιες ακραίες αντιδράσεις μπορούν να διαφοροποιήσουν τα δεδομένα, αλλά όπως σας έχουμε πληροφορήσει κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί. Ο Αλωνεύτης ουσιαστικά έχει αποφασίσει να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα μας αφού θεωρεί ότι καλύπτει όλα τα κριτήρια του.

Φαντασιώσεις τα 700 χιλιάρικα για 2 χρόνιαΜε έκπληξη παρακολουθήσαμε κάποια ΜΜΕ να μεταδίδουν  πως στον Αλωνεύτη προτάθηκε διετές συμβόλαιο με απολαβές που φτάνουν τις 700 χιλιάδες ευρώ. Κάτι τέτοιο δεν ισχύει αφού οι απολαβές του σε περίπτωση που υπάρξει θετική κατάληξη θα κυμαίνονται στις 200 χιλιάδες ετησίως.

 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!