Τα δεδομένα στην Αστάνα

Μετά από ένα πεντάωρο ταξίδι ο ΑΠΟΕΛ έφτασε στην Αστάνα και πλέον καλείται να εκμεταλλευτεί το τριήμερο μέχρι τον αγώνα και να προσαρμοστεί στις συνθήκες που θα επικρατούν κατά τη διάρκεια του ενενηνταλέπτου.

Το Καζακστάν βρίσκεται 3 ώρες μπροστά από την δική μας και έτσι το παιχνίδι που αρχίζει στις 7:00 ώρα Κύπρου την ερχόμενη Τρίτη θα διεξαχθεί στις 10:00 τοπική ώρα. Τόσο η διαφορά στην ώρα όσο και η θερμοκρασία (περίπου 24 βαθμούς) δεν αναμένεται να επηρεάσουν την ομάδα μας.

Μπορεί η Καζακστανοί να πούλησαν 15000 εισιτήρια μέσα σε 4 ώρες σε ένα γήπεδο που η χωρητικότητα του είναι 30000 θέσεις, αλλά και αυτό δεν μπορεί να επηρεάσει τους παίκτες μας που οι περισσότεροι έχουν αγωνιστεί σε πολύ πιο μεγάλες έδρες. Και sold out να γίνει το γήπεδο, ακόμα και με φανατισμένο κοινό, ο Θρύλος τα έχει φάει με το κουταλάκι.

Το μοναδικό ίσως μειονέκτημα που έχουμε είναι ο συνθετικός χλοοτάπητας με τις διάφορες ιδιαιτερότητες του. Είμαστε σίγουροι ότι οι υπεύθυνοι έχουν κάνει τις αναγκαίες συστάσεις προς τους παίκτες μας και θα προσπαθήσουν όσο είναι εφικτό να προσαρμοστούν μέσα από τη σημερινή προπόνηση που θα διεξαχθεί στο Astana Arena.

Ακούεται φλύαρο και κουραστικό να το επαναλαμβάνουμε κάθε φορά αλλά ένα συγκεντρωμένο, οργανωμένο και παθιασμένο ΑΠΟΕΛ δεν έχει να φοβηθεί κανένα από τους πιο πάνω παράγοντες και καμία Αστάνα!

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!