Τα επιθετικά διλήμματα ενόψει Μίντιλαντ

Ο προπονητής μας στους πρώτους δυο επίσημους αγώνες έδειξε μια ξεκάθαρη προτίμηση στον Πιέρο Σωτηρίου τον οποίο θεώρησε ως τον καταλληλότερο προωθημένο επιθετικό στο 4-3-3 και τις όποιες παραλλαγές του. Ο νεαρός επιθετικός δεν μπόρεσε να κάνει τη διαφορά αλλά δεν μπορεί να χρεωθεί την συνολική μέτρια εικόνα του ΑΠΟΕΛ αφού τα όποια κενά παρατηρήθηκαν ήταν αποτέλεσμα της συνολικής μεσοεπιθετικής λειτουργίας.

Ο ΑΠΟΕΛ πρέπει όμως να γίνει πιο αποτελεσματικός ενόψει Μίντιλαντ οπότε ένα ερώτημα που πρέπει να απαντηθεί είναι αν θα διατηρηθεί ο Σωτηρίου στην επίθεση ή αν θα δούμε τον Λεάλ να παίζει στη φυσική του θέση. Υπάρχει και ο Πιατκόφσκι ως επιλογή αλλά ο προπονητής μας έδειξε να μην τον θεωρεί πρώτη επιλογή με τη Βαρντάρ. Αν αυτό ήταν θέμα τακτικής ή ετοιμότητας του Πολωνού είναι κάτι που θα φανεί στην πορεία..

Ένα παρεμφερές και σχετικό θέμα είναι και αυτό του Λεάλ και σε ποια θέση είναι πιο χρήσιμος και αποτελεσματικός. Όλοι θυμούνται τον Μαντούκα να χαρακτηρίζει τον Λεάλ ως έναν εκρηκτικό παίκτη που δεν σκόραρε όσα τέρματα μπορούσε τα τελευταία χρόνια επειδή αγωνιζόταν ως δεξί χαφ. Το ίδιο συνέβηκε και στους δυο πρώτους αγώνες του ΑΠΟΕΛ όμως..

Με τον Βάντερ πλέον πανέτοιμοι και να επιβεβαιώνει ότι είναι υπερπολύτιμος ο κάθε παίκτης θα πρέπει να αγωνίζεται στη φυσική του θέση αφού μόνον έτσι θα έρθει και η απαιτούμενη ομοιογένεια.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!