Τα ερωτηματικα και οι σίγουροι

Μπορεί σχεδόν όλες οι θέσεις στο αρχικό σχήμα να θεωρούνται «κλειδωμένες» αλλά τα 2-3 ερωτηματικά που υπάρχουν είναι σημαντικά αφού είναι αρκετά για να κάνουν τη διαφορά σε σχέση με το αγωνιστικό στυλ της ομάδας μας. Τα ερωτηματικά είναι στο μυαλό όλων πλην του Σέρτζιο ο οποίος προφανώς έχει πάρει τις αποφάσεις του για το πώς ο ΑΠΟΕΛ θα φύγει αλώβητος από τις Βρυξέλλες. Τα ερωτηματικά που βλέπουμε να υπάρχουν αφορούν την μεσοεπιθετική γραμμή. Το ένα προκύπτει λόγω Μαντούκα ο οποίος αισθάνεται ενοχλήσεις στους προσαγωγούς. Ο Βραζιλιάνος συμμετείχε κανονικά στη χτεσινή χαλαρή προπόνηση αλλά το ενδεχόμενο υποτροπής φοβίζει. Αν τελικά μείνει στον πάγκο τη θέση του αναμένεται να πάρει ο Χαραλαμπίδης, αφού ο Μαντούκα προοριζόταν και αυτή τη φορά για να καλύψει το δεξί άκρο.

Αλωνεύτης ή Αλεξάνδρου είναι το ερώτημα που αφορά τον παίκτη που θα καλύψει το αριστερό άκρο. Ενάντια στα προβλέψεις ο Σέρτζιο επέλεξε τον Νεκτάριο στους δυο αγώνες με την Μάριμπορ. Η ερμηνεία που δόθηκε από πολλούς ήταν η ανάγκη παρουσίας ενός παίκτη που θα μπορεί να δώσει βοήθειες στον Ντα Σίλβα. Το πιθανότερο είναι να δούμε να συμβαίνει το ίδιο και απόψε εκτός και αν ο Σέρτζιο μελετώντας τη Ζούλτε έκρινε ότι θέλει να την «χτυπήσει» από τα αριστερά.

Το τελευταία σενάριο που αλλάζει σε σημαντικό βαθμό τις ισορροπίες είναι αυτό που θέλει τον Βινίσιους να παίρνει μετά από καιρό το βάπτισμα του πυρός. Σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο θα πάρει θέση δίπλα από τον Μοράις σε ρόλο αμυντικού χαφ. Αυτό θα θέσει στη συνέχεια το ερώτημα αν ο οργανωτής θα είναι ο Γκόμες ή ο Μπενασούρ.

To ζητούμενο είναι να αμυνθούμε σωστά και καλά απέναντι σε μια ομάδα που έχτισε τη φήμη της βασιζόμενη στην επιθετική της γραμμή και παράλληλα να σκοράρουμε. Για να συμβεί αυτό θα πρέπει να κάνουμε ένα άψογο παιχνίδι και οι επιλογές του Σέρτζιο πριν τον αγώνα και του Ντα Κρουζ κατά τη διάρκεια του θα κρίνουν πολλά.

 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!