Τα κωμικά της ΚΟΠ σε μια ξεκάθαρη υπόθεση

Μας τα έχουν πρήξει οι της ΚΟΠ πότε και τι θα αποφασίσουν με το Λάρκου. Από τον Κουτσοκούμνη μέχρι και την κατά τα άλλα ανανεωμένη δικαστική που σχημάτισαν. Όλοι τρέμουν να βγάλουν μια ξεκάθαρη απόφαση. Θα ήταν τόσο ξεκάθαρη και εύκολη αν αφορούσε άλλο προπονητή και άλλη ομάδα. Θυμίζουμε ότι πέρσι ένας άλλος Ομονοιάτης αλλά στέλεχος της Αλκής, ο Καϊάφας πήγε στη δικαστική γιατί προσπάθησε να σπρώξει το διαιτητή ( όχι να τον πιάσει από το λαιμό όπως κατηγορείται ο Λάρκου) τιμωρήθηκε με 6 μήνες αποκλεισμό. Ήταν τότε η πιστή εφαρμογή του καταστατικού της ΚΟΠ. Σήμερα το καταστατικό όχι μόνο δεν άλλαξε  αλλά έγινε πιο αυστηρό όπως υποστηρίζουν οι νομικοί, Η κατηγορία του Λάρκου είναι πολύ πιο βαριά από εκείνη του Καιάφα, όμως έπρεπε να γίνουν τρεις συνεδρίες για να καταλήξουν ( αν έχουν καταλήξει) στην απόφαση. Η φοβερή πίεση που τους εξασκεί η γνωστή προπαγάνδα της Ομόνοιας, ο φόβος ότι μπορεί να πάνε πάλι οι οπαδοί της και να ξεγυμνώσουν την ΚΟΠ ( δεν είναι ξεγύμνωμα κύριε Κουτσοκούμνη να σου κατεβάζουν τη σημαία σου και να διστάζεις να τους τιμωρήσεις;), αναγκάζει τη δικαστική να καθυστερεί την απόφαση και να γίνονται κάθε λογής σχόλια για το αν θα τιμωρηθεί ή θα αθωωθεί ένας προπονητής που στη διάρκεια του αγώνα ήταν μέσα στο γήπεδο αντί στο χώρο του και στη συνέχεια βιαιοπράγησε σε βάρος των διαιτητών αλλά έχει το θράσος να επικαλείται μια ψεύτικη μαρτυρία ενός αστυνομικού  για να γλιτώσει το τομάρι του. Έχει ακόμα το θράσος ο Λάρκου να απειλεί τη δικαστική ότι αν τον τιμωρήσουν θα πάει στα πολιτικά δικαστήρια για απώλειας καριέρας.

Όλα αυτά τα κωμικά συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό. Ακόμα και μετά την τελευταία συνεδρία όπου η δικαστική κατέληξε στην απόφαση να τιμωρήσει παραδειγματικά τον προπονητή της Ομόνοιας, δεν τόλμησε να ανακοινώσει την απόφαση και δίνει ακόμα χρόνο για να απολογηθούν οι δικηγόροι του.

Όλα αυτά συμβαίνουν επειδή είναι στη μέση η Ομόνοια. Επειδή έχει σκορπίσει τρόμο σε όλους εντός της ΚΟΠ μέσω των συλλαλητηρίων και των άλλων γνωστών ενεργειών που γίνονται από τη διοίκηση της. Για να μην νομίζουν κάποιοι ότι κοιμόμαστε και ξυπνούμε και αγχωνόμαστε αν θα τιμωρηθεί ο Λάρκου ξεκαθαρίζουμε ότι δεν μας καίγεται καρφί. Πιθανόν να γίνει και πιο εύκολη η επιθυμία μας εδώ στον ΑΠΟΕΛ να πάρουμε το πρωτάθλημα με αυτόν στον αντίπαλο πάγκο.

Σήμερα  μετά από σωρεία αναβολών θα ανακοινωθεί η σχετική απόφαση και από τις πρώτες αντιδράσεις πανικού των οργανωμένων αρνιών καταλαβαίνουμε ότι οι ανήθικες μέθοδοι τους δεν έχουν τόση αποτελεσματικότητα όση θα ήθελαν. Για να δούμε..

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!