Τα λαχεία και η περηφάνια των οπαδών μας

Η επιστροφή στο παρελθόν είναι μπροστά μας αφού η νέα τάξη πραγμάτων στο κυπριακό ποδόσφαιρο αφορά και τον ΑΠΟΕΛ. Μπορεί η πλειοψηφία των οπαδών μας να αρνείται πεισματικά να αποδεχτεί ότι δεν ξεφύγαμε από τους υπόλοιπους ανταγωνιστές μας αλλά όσο πιο γρήγορα το αποδεχτεί τόσο πιο ομαλή θα είναι η επόμενη μέρα. Η προσδοκία αλλά και απαίτηση των οπαδών μας ήταν ότι τα 40 και βάλε εκατομμύρια ευρώ εσόδων από τις πορείες στο champions league θα καθιστούσαν τον ΑΠΟΕΛ οικονομικά πανίσχυρο και θα δημιουργούσαν τις βάσεις για μια παντοκρατορία. Οι προσδοκίες διαψεύστηκαν έτσι από φέτος στρεφόμαστε στα λαχεία για να έρθουν επιπλέον έσοδα προκειμένου να καλυφθεί μέρος του ελλείμματος. Αυτό συμβαίνει για διάφορους λόγους αφού πέραν των δικών μας κακών χειρισμών ζούμε εδώ και μια διετία την έντονη οικονομική κρίση.

Ο κολοσσός Σιακόλα για παράδειγμα θέλει να συνεργαστεί με τον ΑΠΟΕΛ αλλά πλέον δεν διαθέτει το ρευστό προηγούμενων χρόνων έτσι η εμπορική συμφωνία βασίζεται στη δωρεά ενός Volvo. Από την πλευρά της η ομάδα μας κάνει τα πάντα για να συγκρατήσει τις απώλειες εσόδων από εμπορικές συμφωνίες σε υποφερτά επίπεδα ενώ στρέφεται στον απλό οπαδό προκειμένου να συνεισφέρει και αυτός.

Τα γιατί και η πίκρα του κόσμου είναι κατανοητή και λογικά αυτή θα πάρει ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις όταν θα γίνει πλήρως κατανοητή η οικονομική διαχείριση της τελευταίας πενταετίας. Θα πρέπει όμως να γίνει κατανοητό ότι  ο κόσμος θα είναι αυτός που και πάλι θα επωμιστεί το κύριο βάρος της οικονομικής στήριξης της ομάδας. Για να υπάρξει όμως η απαιτούμενη ανταπόκριση θα πρέπει και η νέα διοίκηση να αποδείξει ότι το υστέρημα του κάθε ΑΠΟΕΛιστα δεν θα καταλήξει στην μαύρη τρύπα.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!