Τα μεσοεπιθετικά ερωτηματικά

Βασιζόμενοι στα όσα είδαμε στα φιλικά αλλά και όσα διαρρέουν από τον Αρχάγγελο ο Πασιένσια φαίνεται να έχει καταλήξει σε μεγάλο βαθμό στην εντεκάδα που θα παρατάξει στον πρώτο επίσημο αγώνα της ομάδας μας. Οι περισσότερες θέσεις έχουν κλειδώσει σε συγκεκριμένους παίκτες και αυτό που φαίνεται να εκκρεμεί είναι 1-2 θέσεις ή καλύτερα επιλογές στο χώρο του κέντρου.

Με τους Στίλιτς και Βάντερ να μην θεωρούνται 100% έτοιμοι και τους Μοράις και Μακρίδη να έχουν εξασφαλισμένες τις δυο θέσεις το ερώτημα που τίθεται είναι αν ο Ντε Βινσετι θα πάρει θέση στον κεντρικό άξονα ή στα άκρα. Αν ο Αργεντινός παίξει στα άκρα τότε ανοίγει ο δρόμος για να χωρέσει και ο Βινίσιους στο αρχικό σχήμα, ενώ ο Χαραλαμπίδης έχει προβάδισμα για το δεξί άκρο.

Στο 4-3-3 με το οποίο θα παρατάξει την ομάδα ο προπονητής μας ο Πιατκόφσκι φαίνεται ότι έχει προβάδισμα έναντι του Λεάλ αλλά δεν θα είναι έκπληξη αν δούμε τον τελευταίο βασικό.

Η αμυντική γραμμή θα αποτελείται από δυο νεοφερμένους αφού όλα συνηγορούν ότι ο Βάτερμαν θα είναι στο τέρμα ενώ ο Αστίθ έχει προβάδισμα έναντι του Αμορίν. Οι άλλοι τρεις στην άμυνα θα είναι οι Σέρτζιο, Καρλάο και Αντωνιάδης.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!